Afbeelding
Foto aangeleverd

Autoverhuur Platform OSCAR

Partnercontent

Met de nieuwe software van het OSCAR autoverhuur platform hebben twee Deense broers meer succes weten te boeken dan alle bekende autoverhuurbedrijven bij elkaar. Het OSCAR autoverhuur platform ontving in 2021 zelfs het e-commerce award in Denemarken. Nu is OSCAR klaar om in Nederland voet aan de grond te krijgen. Wat maakt het OSCAR autoverhuur platform nu zo interessant?

Een auto huren via OSCAR

Het huren van een auto is voor een verhuurbedrijf vaak een dure aangelegenheid. Om auto’s te kunnen verhuren, leasen de huurbedrijven deze vaak van grote leasemaatschappijen. Die worden hier behoorlijk rijk van omdat ze betaald krijgen voor elke dag dat ze een auto verhuren. Maar wat nu als de auto door jou als bedrijf niet verhuurd is? Dan moet je alsnog de leasemaatschappij betalen. En dat zijn onnodige kosten. En dit is waar het bedrijf OSCAR om de hoek komt kijken! OSCAR betreedt nu de Nederlandse markt en opent 40 vestigingen door heel Nederland, met een nieuwe vestiging in Amersfoort! 

Na de samenwerking met OSCAR hebben autoverhuurbedrijven als Autobedrijf Daatselaar in Amersfoort daardoor geen ingewikkelde contracten of investeringskosten meer. OSCAR haalt die kosten in een klap van de verhuurbedrijven weg. Het enige wat OSCAR doet is je informatie verstrekken over waar en wanneer een auto nodig is om verhuurd te worden. Als garage sta je bij OSCAR op de kaart en wordt je automatisch gevonden. De klant komt bij je garage binnen en het enige wat je hoeft te doen is het overhandigen van de sleutel te overhandigen. OSCAR biedt een volledige klantenservice vanaf het moment dat de klant je garage met de huurauto verlaat.

Eigen inzet (als verhuurbedrijf) en investeringen worden dus tot een minimum beperkt. Het enige wat je doet is het gebruiken van de software die OSCAR je geeft. En OSCAR staat door het grote succes van het bedrijf in Denemarken garant voor veilige en betrouwbare software!

Hoe werkt OSCAR precies?

Het verhuurplatform van OSCAR zorgt voor veiligheid door rijbewijs validatie en Gps-modules. Je bent ervan verzekerd dat alles volgens de regels verloopt en dat rijbewijzen juist zijn. Als bedrijf weet je verder ook waar je  auto’s zich bevinden. OSCAR heeft heldere voorwaarden en scherpe prijzen inclusief verzekering en btw. Bij OSCAR weet je dus precies waar je aan toe bent.

Autohuur Kosten via het OSCAR platform

Een auto kan door de klant gehuurd worden via de OSCAR website. Deze geeft duidelijke informatie over wat er allemaal in de prijs inbegrepen zit, namelijk het volgende:

 • 100 km is inbegrepen, meer kilometers kunnen vooraf worden gekocht met 40% korting. 
 • Aansprakelijkheids- en allrisk verzekering is inbegrepen. 
 • Optie voor afbetaling eigen risico, vermindering van € 750 naar € 350. 
 • De borg die je betaald is gelijk aan het eigen risico die je neemt. 
 • Buiten Nederland geldt een toeslag van € 12,- per dag.

Op de OSCAR website kun je als klant op eenvoudige wijze een auto huren en wel als volgt: 

 • Ga naar de site van oscar.nl. 
 • Vul je postcode in en de huurperiode waarvoor je de auto nodig hebt. 
 • Druk op de knop ‘zoek’. 
 • Je komt op een nieuwe pagina en vindt de plaats, het adres, foto’s van de beschikbare auto’s en de bijbehorende prijzen. 
 • Druk op de knop ‘Boek nu” voor de geselecteerde auto. 
 • De pagina die dan verschijnt toont de inhoud van het huurcontract met alle kosten. 
 • Druk op de knop ‘Ga door’. 
 • Vul je gegevens in, inclusief rijbewijsnummer, en ga naar de betaalpagina. 
 • Betalen kan met Visa en Mastercard. 
 • Je kunt hierna zelf de auto ophalen. 

OSCAR in het algemeen

Het brein achter het autoverhuur platform OSCAR zijn de twee broers uit Denemarken: Dannie Hansen en Christian Pallesen. De broers hebben hun populariteit vooral te danken aan Nordic Oil, die ze zelf gebouwd hebben. 

De OSCAR-website die ze hebben is gebruiksvriendelijk. Banners geven je een overzicht van de locaties van autoverhuurbedrijven, die met OSCAR samenwerken. Je krijgt ook te zien welke auto’s beschikbaar zijn en voldoende informatie over hoe de klantenservice te bereiken. Het gedeelte voor klantenservice op de site bevat veelgestelde vragen, het telefoonnummer en het e-mailadres van dit bedrijf. Kortom eenvoudig, helder en duidelijk.

Conclusie

Tegenwoordig is het bezitten van een auto niet zo populair meer. Veel mensen kiezen voor het huren of leasen van een auto. Dat dit nu mogelijk is in lokale garages via OSCAR is natuurlijk baanbrekend. Dit maakt het huren van een auto eenvoudig maar ook zeer betaalbaar!

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 6 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 8 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 14 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn 29 jun, 16:49
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33