Party en Tent Verhuur uit Doorn is het 2e beste verhuurbedrijf van Nederland!

Nieuws Deel je nieuws

Party en Tent Verhuur uit Doorn wint Huurtopper 2019 award.
 

Utrecht, 10-1-2020
Het online platform Huren.nl organiseert ieder jaar de verkiezing van de beste verhuurbedrijven van Nederland. Uit de 32 winnaars ontvangt Party en Tent Verhuur uit Doorn de award ‘Huurtopper 2019’

De winnaars
De winnende verhuurbedrijven zijn actief binnen verschillende branches. Van auto’s, aanhangwagens, gereedschap en machines tot opslagruimten, kleding en party-artikelen. De meeste winnaars zijn gevestigd in de provincies Zuid-Holland (6), Utrecht (5) en Gelderland (5)..

Bekijk hier de volledige uitslag (link): https://www.huren.nl/huurtopper

Over Huurtoppers
De Huurtoppers is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de beste verhuurbedrijven in Nederland. Hiermee wil Huren.nl de beste verhuurbedrijven in het zonnetje zetten. De selectie vindt plaats op basis van beoordelingen van huurders. Er wordt gekeken naar het aantal beoordelingen én het gemiddelde cijfer. Bedrijven met meer dan 20 beoordelingen en een gemiddelde score van boven de 8,0 worden verkozen tot Huurtopper. In totaal verzamelden deze 32 bedrijven 1757 beoordelingen. 

Duurzaam alternatief
Huren is populair! Vooral particulieren maken steeds vaker gebruik van deze duurzame optie, die inspeelt op de trend ‘gebruik is belangrijker dan bezit’. Want waarom zou je spullen kopen die je maar af en toe gebruikt? Huren past ook goed bij de deeleconomie die wordt nagestreefd. Een kwart van de Nederlanders maakt al gebruik van de deeleconomie en dit aantal blijft groeien. Huren.nl draagt hier graag aan bij door huren en verhuren nóg makkelijker te maken. 

 

Niet voor publicatie:
Huren.nl is een initiatief van internetondernemers Robert Middendorp en Daniel Sloof. Met dit verhuurportaal willen zij het meeste complete huuraanbod op internet bieden voor consumenten en bedrijven. De website bevat handige categorieën, inspirerende thema’s én een praktische zoekfunctie op locatie en afstand. 

 

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (4): ‘Misschien hebben we het niet willen zien aankomen’ 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Kinderboerderij woest vanwege gedumpte konijnen: ‘Diertjes overnemen gaat niet zomaar’ 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (3): ‘Als je het mij vraagt komt het petroleumstel terug’ 1 okt, 16:00
PREMIUM
Afbeelding
Studentenhuizen op de Heuvelrug 1 okt, 12:51
PREMIUM
Afbeelding
Nieuwe speeltuin Beelaerts van Bloklandstraat: ‘Dit is een primeur voor onze gemeente’ 1 okt, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Gemeenteraad akkoord met bouwplan Sportlaan Driebergen 30 sep, 18:11
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (2): ‘Een revolutie of burgeroorlog is niet ondenkbeeldig’ 30 sep, 16:00