Afbeelding
Steeds meer dan ooit vinden mensen het belangrijk dat hun tuin een gezellige plek is om samen te komen met vrienden. Je kunt er lekker gaan barbecueën, maar ook borrelen wordt steeds meer gedaan. Het echte Boergondische leven komt steeds meer in trek onder de Nederlanders. Bij een gezellige tuin horen natuurlijk ook geschikte meubels. Iedereen heeft een andere smaak en hierdoor is er ook genoeg om uit te kiezen.  Lekker borrelen met vrienden Als je gr

Jouw tuin omvormen tot een chille plek waar je elke zomer wilt zitten

Partnercontent

Steeds meer dan ooit vinden mensen het belangrijk dat hun tuin een gezellige plek is om samen te komen met vrienden. Je kunt er lekker gaan barbecueën, maar ook borrelen wordt steeds meer gedaan. Het echte Bourgondische leven komt steeds meer in trek onder de Nederlanders. Bij een gezellige tuin horen natuurlijk ook geschikte meubels. Iedereen heeft een andere smaak en hierdoor is er ook genoeg om uit te kiezen. 

Lekker borrelen met vrienden

Als je graag met vrienden buiten wilt eten, dan kun je het beste een tuintafel kopen. Naast dat het lekker praktisch is, geeft een tuintafel gelijk een huiselijk gevoel. Je trekt hiermee de tuin vast aan je woning, doordat je een goede eenheid creëert. Daarnaast is het ook gewoon lekker om in de zomer buiten te kunnen eten met je gezin. Want wie zit er nou niet lekker in de zon te eten wanneer dit kan? Je kunt zo’n tuintafel gebruiken voor een lekker diner, maar het is natuurlijk ook een gezellige plek om de hele avond door te borrelen met vrienden. Het is dus voor meerdere doeleinden geschikt en daardoor een must have voor je nieuw tuin.

Laat je tuinbank op maat maken

Naast dat je een gezellige tuintafel kunt kopen, zijn tuinbanken tegenwoordig niet meer weg te denken. Als je bij iemand op bezoek gaat, is het eigenlijk gek als iemand geen tuinbank heeft. Het wordt dan ook steeds vaker aangeschaft door gezinnen, partners of studenten. Tuinbanken komen dan ook in allerlei soorten en maten. Je kunt deze tegenwoordig ook helemaal op maat laten maken, zodat het precies aansluit bij jouw tuin. Bij materiaal kun je denken aan staal, voor een strakke uitstraling. Maar ook hout of kunststof. Niet te vergeten zijn de kussens die je op zo’n tuinbank legt. Als je geen overkapping hebt over je tuinbank, dan is het aan te raden om kussens te kopen die waterwerend zijn. Als je dit niet hebt, zul je de kussens er elke keer af moeten halen zodra je naar binnen gaat. 

Welke stijl past bij jou?

Voor meubels in een tuin zijn genoeg mogelijkheden. Kijk goed welke stijl bij jou aansluit. Ga je liever voor een strakke uitstraling, of wil je liever een wilde, avontuurlijke look? Het kan allemaal. Een ding is wel aan te raden: zorg voor een eenheid, zodat het niet een onoverzichtelijke boel wordt.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 22 uur geleden
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column 11 aug, 16:00
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00