Afbeelding
lichtgewicht scheidingswanden

Kantoor nog niet coronaproof? Deze lichtgewicht scheidingswanden bieden uitkomst

19 juni 2020 om 08:31 Partnercontent

Voor veel bedrijven blijft thuiswerken nog een tijdje de norm. Toch bent u er als ondernemer waarschijnlijk al mee bezig hoe het kantoor er na die tijd uit moet komen te zien. Want dat het nog een tijd gaat duren voor we weer terug kunnen naar business as usual, dat lijkt wel duidelijk. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw personeel de keukentafel weer veilig en verantwoord kan inruilen voor kantoor? Een van de manieren om dat aan te pakken, is met scheidingswanden van honingraatkarton.

Creëer in een handomdraai afgeschermde werkplekken

Natuurlijk ontkomt u er niet aan om creatief om te gaan met de bezettingsgraad en herindeling van werkplekken. Om aan de anderhalve meter richtlijnen te voldoen, kan het noodzakelijk zijn om ervoor te zorgen dat niet alle werknemers gelijktijdig op kantoor zijn. Een verdeling van de pauzetijden zorgt ervoor dat afstand houden in de kantine lukt, looproutes moeten voorkomen dat collega’s elkaar in nauwe paadjes tegenkomen en hygiënemaatregelen dringen het gevaar op besmetting nog verder terug.

Ook het afschermen van werkplekken is een veel geziene maatregel. Net als de caissières in de supermarkt, zijn uw personeelsleden op deze manier optimaal beschermd bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Zo’n afscherming is eenvoudig te realiseren met scheidingswanden van honingraatkarton. Dat is een materiaal dat bestaat uit een harde buitenlaag met een binnenzijde van zachter karton. Daardoor is honingraatkarton stevig, maar ook bijzonder licht en makkelijk te reinigen. Een afscheiding van honingraatkarton is daardoor eenvoudig te verplaatsen, maar ook in een handomdraai te desinfecteren. Ideaal voor een coronaproof kantoor dus.

Door de speciale structuur van het zachte karton aan de binnenkant (de honingraatstructuur) kan dit materiaal tegen een stootje. Een bijkomend voordeel voor op kantoor, is dat het geluidsabsorberend werkt. Had u voordat iedereen thuis kwam te werken altijd last van een irritante galm op kantoor? Dan slaat u met deze scheidingswanden dus twee vliegen in één klap.

Scheidingswanden die passen bij uw kantoor

Honingraatkarton wordt al vaak gebruikt voor displays en ander reclamemateriaal. Dat komt doordat het - naast de hierboven genoemde eigenschappen - goed te bedrukken is. U kunt er dus voor kiezen om de afscheidingswanden voor uw kantoor te laten personaliseren. Zo kunt u wanden bestellen met uw bedrijfslogo, of anderszins passend bij uw kantoorinrichting en huisstijl. Daarbij maakt het niet uit of u nu één scherm nodig heeft, of honderden.

Hiervoor is Aelen en van Leeuwen de perfecte partner. Deze specialist in digitaaldruk ontpopt zich in deze periode nu ook als specialist op het gebied van gepersonaliseerde afscheidingswanden voor op kantoor. Behalve honingraatkarton, is ook golfkarton een oplossing die al veel werd ingezet voor het maken van een veilige werkomgeving. Beide materialen zijn nu leverbaar met een speciale PE-coating, waardoor het nog beter schoongemaakt kan worden. De specialisten van Aelen en van Leeuwen denken natuurlijk graag met u mee welk materiaal het beste bij uw onderneming past.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie