Afbeelding
Foto Adobe Stock

De voordelen van HR++ glas: Waarom het beter is dan normaal glas

15 maart 2024 om 16:47 Partnercontent

Als het gaat om het vervangen van ramen en het verbeteren van de isolatie van je huis, is HR++ glas een uitstekende keuze. Dit type glas biedt tal van voordelen ten opzichte van traditioneel enkel glas of standaard dubbel glas. In deze blog bespreken we waarom HR++ glas beter is dan normaal glas en hoe het kan helpen om energie te besparen. We zullen ook bekijken waar je dit hoogwaardige glas kunt kopen, zoals bij Glasgigant, waar je ook prachtige spiegels op maat kunt vinden.

Wat is HR++ glas?

HR++ glas staat voor Hoog Rendement glas met een dubbele plus. Het bestaat uit twee glasplaten met daartussen een spouw gevuld met edelgas, meestal argon. Wat HR++ glas onderscheidt van standaard dubbel glas is de toevoeging van een flinterdunne, vrijwel onzichtbare metaallaag op een van de binnenste glasplaten. Deze laag weerkaatst warmte terug de ruimte in, waardoor er minder warmte verloren gaat.

Voordelen van HR++ glas: Verbeterde isolatie: De thermische isolatie van HR++ glas is aanzienlijk beter dan die van standaard dubbel glas. Dit resulteert in minder warmteverlies tijdens de koudere maanden, waardoor je huis comfortabeler blijft en je energierekening daalt.

Meer comfort: Dankzij de verbeterde isolatie van HR++ glas blijft de temperatuur in huis constanter. Dit betekent geen koude plekken bij ramen en minder tocht, wat het comfort in huis aanzienlijk verhoogt.

Besparingen op energiekosten: Door te investeren in HR++ glas kun je aanzienlijk besparen op je energierekening. Minder warmteverlies betekent minder energieverbruik voor verwarming, wat resulteert in lagere maandelijkse kosten.

Milieuvriendelijk: Minder energieverbruik betekent ook een lagere CO2-uitstoot, waardoor HR++ glas een milieuvriendelijke keuze is die bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

Waar HR++ glas kopen?

Als je op zoek bent naar hoogwaardig HR++ glas, ben je bij Glasgigant aan het juiste adres. Glasgigant biedt een breed scala aan HR++ glasproducten van topkwaliteit, geschikt voor verschillende toepassingen. Of je nu je ramen wilt vervangen, een serre wilt bouwen of een nieuwe glazen deur wilt installeren, Glasgigant heeft alles wat je nodig hebt voor een efficiënte isolatie van je huis.

Prachtige spiegels op maat bij Glasgigant:

Naast HR++ glas biedt Glasgigant ook een uitgebreide selectie van prachtige spiegels op maat. Of je nu op zoek bent naar een grote wandspiegel voor in de hal, een elegante badkamerspiegel of een op maat gemaakte spiegel voor in de slaapkamer, bij Glasgigant vind je gegarandeerd wat je zoekt.

Design Ideeën voor spiegels op maat:

Badkamer: Kies voor een op maat gemaakte spiegel met ingebouwde verlichting voor een luxe uitstraling in de badkamer. Een groot, frameless ontwerp kan een gevoel van ruimte creëren en tegelijkertijd functioneel zijn.

Hal of Gang: Hang een reeks spiegels in verschillende vormen en maten langs de gangmuur om een interessante galerijmuur te creëren. Dit voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe, maar maakt ook de ruimte helderder en ruimer.

Slaapkamer: Ga voor een grote, staande spiegel in de slaapkamer om een elegante en praktische touch toe te voegen. Een spiegel van vloer tot plafond kan de ruimte groter laten lijken en fungeren als een statement in de kamer.

advertentie
advertentie