Afbeelding
.

Exclusief voordeel voor abonnees De Kaap en Stichtse Courant

15 juli 2021 om 07:02 Overig

HEUVELRUG Alle abonnees op Nieuwsblad de Kaap.nl en Stichtse Courant.nl hebben sinds deze week exclusief voordeel bij lokale en regionale ondernemers, maar ook de scherpste deals voor een dagje weg (sauna, musea, dierentuin, pretpark, hotel en restaurant). Kortingen lopen op tot 70 procent. ,,Onze abonnees zijn erg waardevol voor ons, en met deze exclusieve deals willen wij iets extra’s bieden binnen het abonnement”, aldus Wilfred van den Brand, manager marketing en innovatie bij BDUmedia

Alle abonnees hebben een brief of mail met een unieke code ontvangen waarmee ze toegang kunnen krijgen tot de exclusieve deals van abonneevoordeel.nl. Wel moet u als abonnee het account eerst verzilveren om gebruikt te kunnen maken van het geboden voordeel.

,,Voor het platform is een samenwerking aangegaan met Touch Promotions. Een partner die toegang heeft tot de beste kortingsdeals en die ook sterk is in het faciliteren van een sterke klantenservice faciliteiten die past bij hetgeen BDUmedia wil nastreven. Kortom een abonnement op Nieuwsblad de Kaap.nl of Stichtse Courant.nl heeft nu nog meer waarde. U steunt en krijgt goede lokale journalistiek en ontvangt nog veel leuke abonneevoordeelkortingen als cadeau”, zegt Van den Brand. ,,Via advertenties in Nieuwsblad de Kaap en Stichtse Courant houden wij u op de hoogte van de nieuwste leuke abonneevoordeelacties.”

Voor meer informatie over uw abonnement kunnen abonnees contact opnemen met onze afdeling abonneeservice; abonnementen@bdu.nl of 0342-494882 (9.00 tot 16.00 uur).

Heb je nog geen abonnement op De Kaap of Stichtse Courant en wil je er eentje afsluiten? Kijk dan hier.

advertentie
advertentie