Herstel blote voetenpad en veel meer activiteiten bij IVN-lustrum op Valkenheide - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de regio Doorn

Herstel blote voetenpad en veel meer activiteiten bij IVN-lustrum op Valkenheide

7 mei, 07:11 Natuur en milieu Monique José Timmermans
Help mee het blote voetenpad te herstellen tijdens het Natuurfestival vragen Folkert Nijboer, Jolanda Blom en Marjan Apol.
Help mee het blote voetenpad te herstellen tijdens het Natuurfestival vragen Folkert Nijboer, Jolanda Blom en Marjan Apol.

MAARSBERGEN De IVN afdeling Heuvelrug en Kromme Rijn bestaat 40 jaar en viert dit lustrum zaterdag 14 mei met een Natuurfestival op Landgoed Valkenheide. ,,Er zijn heel veel activiteiten van wandelingen tot workshops en van hutten bouwen tot een markt vol variatie. Het is echt een dag voor jong en oud uit de omgeving”, aldus Jolanda Blom namens de organisatie.

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Doorn en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Doorn en omstreken.