Afbeelding
Bomenmuseum

Bomenmuseum in Doorn gaat weer open

17 mei 2021 om 18:44 Natuur en milieu

DOORN Het Nationaal Bomenmuseum Grimborn in Doorn gaat woensdag 19 mei weer open. Bezoekers moeten wel vooraf online reserveren. Ook de winkel gaat open, daar is het dragen van een mondkapje verplicht. De boomhut als museale binnenruimte blijft vooralsnog gesloten.

,,Wij zijn zeer verheugd dat we vanaf aanstaande woensdag eindelijk onze poorten weer mogen openen voor bezoekers”, meldt het museum in haar nieuwsbrief. ,,Wel vragen wij bezoekers rekening te houden met enkele eisen die de overheid aan heropening stelt. Alle basisregels blijven onverminderd gelden. Daarnaast verzoeken we u in groepjes van maximaal twee personen te komen, tenzij alle personen uit hetzelfde huishouden afkomstig zijn.”

Bezoekers moeten vooraf online reserveren in de Ticketshop op de website van het museum. In het kader van de verplichte gezondheidscheck dienen ook jaarkaarthouders vooraf te reserveren. ,,Jaarkaarthouders kiezen voor een zogenoemde RSVP-ticket, waarmee ze gratis een QR-code ontvangen. Het invullen van uw NBG-jaarkaartnummer is daarbij verplicht. Overige bezoekers kiezen een ‘Toegangsticket’. Bij de reservering wordt meteen gevraagd om de ticket(s) te betalen. Daarna ontvangt u in uw mailbox een bevestiging met uw ticket en daarop een QR-code. Scan deze QR-code met de barcodescanner bij de ingang. Daarna opent het toegangshek automatisch.” Klik hier om te reserveren.

Meer informatie op www.bomenmuseum.nl 

advertentie
advertentie