Doornse (21) oogst waardering met popsong ‘Stuck in my head’

12 januari 2021 om 11:17 Muziek Maartje Desertine
Momentopname uit de videoclip van Solange
Momentopname uit de videoclip van Solange

DOORN De popsong ‘Stuck in my head’ van de 21-jarige Solange van Doorn is 24 december in première gegaan op Youtube en Spotify onder haar artiestennaam Solange Anna. In de korte tijd dat het te beluisteren is, oogstte het al veel waardering. Op Sublime radio, een onderdeel van NRC Media, werd de Doornse onlangs aangekondigd als een veelbelovende beginnende artieste. Een gesprek met een jonge zangeres die weliswaar trots is maar voor alles nuchter blijft.

,,Ik vond muziek en zingen als klein kind al heel leuk”, laat ze weten. ,,Vooral soul, pop en jazz waren de stromingen die mij wel konden charmeren.” Ze is tijdens de lockdown begonnen met zichzelf leren begeleiden op piano en gitaar. Ooit deed ze auditie voor ‘Kinderen voor kinderen' en het Junior Songfestival waarbij ze het bracht tot de laats..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.