Afbeelding
PR Kasteel Amerongen

Tuinconcert: Britta Maria op Kasteel Amerongen

Muziek

AMERONGEN Britta Maria komt terug met een combinatie van haar voorstelling Chansons van Schoonheid en Troost en Huiswaarts een ode aan het Franse en Nederlandse luisterlied. Met liedjes van Aznavour, Brel, Piaf maar ook Annie M.G. Schmidt en Ramses Shaffy. Op zondag 5 juli treedt zij op bij het kasteel.

Haar recente album kreeg vier sterren van Henk van Gelder in de NRC.,,Britta Maria zingt toegewijd en ingeleefd, met een uitgebalanceerde begeleiding van Maurits Fondse en Oleg Fateev. Mooi werk.”  De cabaretier en programmamaker Jaques Klöters sprak van: ,,een schitterend album”.  

Het concert begint om 15.00 uur, inloop is vanaf 14.30 uur. Tickets kosten voor volwassenen € 17,50 en voor Vrienden € 15,00. Kinderen tot en met achttien jaar gratis.  

In verband met de de coronamaatregelen wordt men verzocht uiterlijk 14.50 aanwezig te zijn. Leden van één huishouden zitten naast elkaar, en kopen meerdere kaarten tegelijk. Behoort uw gezelschap niet tot één huishouden koop dan apart kaarten. Blijf op anderhalve meter afstand van elkaar. Er is geen pauze. Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar het Koetshuis. 

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 10 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01