Aula begraafplaats Maarn na heropening direct in gebruik - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Aula begraafplaats Maarn na heropening direct in gebruik

1 mei, 07:25 Maatschappelijk
Hanny van Eerden
Sjoukje van Krimpen-Statema koos ter verdere aankleding van de aula onder meer voor exclusieve, zijden bloemen.
Sjoukje van Krimpen-Statema koos ter verdere aankleding van de aula onder meer voor exclusieve, zijden bloemen.

HEUVELRUG De aula en nieuwe 24-uurskamer van de Nieuwe Algemene Begraafplaats in Maarn zijn na de heropening per 1 april vrijwel direct en met lovende kritieken in gebruik genomen. Het gebouw was korte tijd gesloten vanwege de renovatie en vernieuwing van het interieur.

De modernisatie verbetert niet alleen de functionaliteit, maar ook de sfeer en uitstraling van het gebouw. Sjoukje van Krimpen-Statema van Van Krimpen-Statema Uitvaartzorg kocht de aula afgelopen najaar van de gemeente Utrechtse Heuvelrug na een jarenlange onderhandelperiode. „De belangrijkste vernieuwing is de afzonderlijke 24-uurskamer aan de overzijde van de aula, waar het opbaren van overle..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.