Twintig jaar verkoop oliebollen scouting Thorheim

28 dec, 14:46 Maatschappelijk
John Beringen
Frans van der Craats (l) en Niels Pouw: ,,Dit jaar oliebollenverkoop op totaal andere manier.
Frans van der Craats (l) en Niels Pouw: ,,Dit jaar oliebollenverkoop op totaal andere manier."

DOORN Ook dit jaar kan men weer oliebollen kopen ten behoeve van Scouting Thorheim. Omdat het nu twintig jaar geleden is dat de Scouting daarmee begon, was het oorspronkelijk het plan om dit jubileum op extra feestelijke wijze te vieren. Door de coronacrisis zou het er echter heel anders gaan uitzien. Een gesprek met Frans van de Craats (bestuurslid en beheerder van het Thorheim gebouw) en Niels Pouw (scoutleider) over hoe ze alles op het laatste moment anders moesten omzetten.

,,Natuurlijk waren we maanden geleden al diep in ons hart een beetje ongerust”, laat Van de Craats weten. ,,We hielden al ernstig rekening met de mogelijkheid dat de crisis in december nog niet voorbij zou zijn. Toen dat bewaarheid werd, besloten we in eerste instantie dat we niet meer langs de deuren zouden gaan zoals we dat in andere jaren wel deden, maar om gewoon een kraam op te zetten in d..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.