Scouting Thorheim houdt eerste Sinterfair in Doorn

Nieuws

DOORN - Scouting Thorheim verzorgt op zaterdag 26 november voor de eerste keer de Sinterfair op Plein 1923 in Doorn. Zo kan men lekker shoppen tussen de meer dan 30 kraampjes met woonaccessoires, bloemen, oliebollen, kleding, beddengoed, en vele andere leuke cadeaus voor de feestdagen. Ondertussen kunnen bezoekers genieten van diverse optredens op het podium. Zo zal het Jeugdorkest van de Koninklijke Harmonie Doorn een miniconcert verzorgen. Poppenkast Floepie is ook aanwezig met hun speciale Sinterklaasvoorstelling en natuurlijk zal ook de Sint met zijn Pieten een bezoekje brengen aan de Sinterfair.

De kinderen zich zeker niet te vervelen. De leiding van Scouting Thorheim zal doen waar ze goed in is: het bieden van een uitdagende vrijetijdsbesteding aan kinderen en jongeren van 5 tot en met 18 jaar. Alle kinderen van 5 tot 7 jaar kunnen een zogenaamde scoutingopkomst meedraaien op Plein 1923. Voor de oudere leeftijdsgroepen wordt een spannende survivaltocht door het dorp en de aangrenzende bossen uitgezet. Zij worden hierbij begeleid door een leidinggevende van scouting. Natuurlijk zal de inmiddels bekende klim- en abseiltoren niet ontbreken. Al deze kinderactiviteiten zijn gratis.

Genieten kan van de lekkere hapjes en drankjes die verkrijgbaar zijn bij de verschillende stands. Zo verkoopt Scouting Thorheim ambachtelijke erwtensoep, broodjes braadworst, warme chocolademelk, glühwein, koffie, thee en de originele scoutingranja voor de kids. Met de opbrengst van de verkoop kunnen zij de verschillende activiteiten bekostigen. Scouting Thorheim heeft er al in in. De fair wordt gehouden van 10.00 tot 18.00 uur. Info: www.sinterfair.nl.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 14 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04