Scouting Thorheim houdt eerste Sinterfair in Doorn

Nieuws

DOORN - Scouting Thorheim verzorgt op zaterdag 26 november voor de eerste keer de Sinterfair op Plein 1923 in Doorn. Zo kan men lekker shoppen tussen de meer dan 30 kraampjes met woonaccessoires, bloemen, oliebollen, kleding, beddengoed, en vele andere leuke cadeaus voor de feestdagen. Ondertussen kunnen bezoekers genieten van diverse optredens op het podium. Zo zal het Jeugdorkest van de Koninklijke Harmonie Doorn een miniconcert verzorgen. Poppenkast Floepie is ook aanwezig met hun speciale Sinterklaasvoorstelling en natuurlijk zal ook de Sint met zijn Pieten een bezoekje brengen aan de Sinterfair.

De kinderen zich zeker niet te vervelen. De leiding van Scouting Thorheim zal doen waar ze goed in is: het bieden van een uitdagende vrijetijdsbesteding aan kinderen en jongeren van 5 tot en met 18 jaar. Alle kinderen van 5 tot 7 jaar kunnen een zogenaamde scoutingopkomst meedraaien op Plein 1923. Voor de oudere leeftijdsgroepen wordt een spannende survivaltocht door het dorp en de aangrenzende bossen uitgezet. Zij worden hierbij begeleid door een leidinggevende van scouting. Natuurlijk zal de inmiddels bekende klim- en abseiltoren niet ontbreken. Al deze kinderactiviteiten zijn gratis.

Genieten kan van de lekkere hapjes en drankjes die verkrijgbaar zijn bij de verschillende stands. Zo verkoopt Scouting Thorheim ambachtelijke erwtensoep, broodjes braadworst, warme chocolademelk, glühwein, koffie, thee en de originele scoutingranja voor de kids. Met de opbrengst van de verkoop kunnen zij de verschillende activiteiten bekostigen. Scouting Thorheim heeft er al in in. De fair wordt gehouden van 10.00 tot 18.00 uur. Info: www.sinterfair.nl.

advertentie
Afbeelding
‘Samen aan de slag voor een robuust watersysteem op de Utrechtse Heuvelrug’ 3 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Historisch Festival op het Landgoed bij Huis Doorn: Beleef de tijd van Romein tot hippie 5 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 19 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs gisteren