Afbeelding
Oostendorp Nederland

VV HDS wint #TeamHelden actie

Maatschappelijk

LEERSUM Voetbalvereniging HDS uit Leersum heeft woensdag 1 juli een bijzondere helden-actie gewonnen. Met deze actie werd er een een gloednieuwe lichtinstallatie ter waarde van dertigduizend euro voor de club gewonnen.

Voor Oostendorp Nederland was de coronacrisis een reden om een actie op te starten om te zoeken naar helden binnen de sportverenigingen die iets uitzonderlijks deden om anderen te helpen. 

Deelnemers werden uitgedaagd hun actie bekend te maken en te delen via social media. Hieraan werd door veel sportverenigingen gehoor gegeven. De initiatieven waren zeer uiteenlopend en lieten zien hoe we samen bezig zijn geweest om anderen te helpen. VV HDS heeft samen met de lokale Albert Heijn een gratis bezorgservice voor hulpbehoevenden opgezet. De boodschappen konden op drie manieren besteld worden: Telefonisch, per e-mail of het bestelformulier kan ingeleverd worden op een zestal adressen verspreid door het dorp. Vervolgens ging een boodschappenteam de boodschappen verzamelen en werd de oudere jeugd van HDS ingezet om de boodschappen te bezorgen. 

HDS bestaat dit jaar ook nog eens negentig jaar. Het feest is door omstandigheden even uitgesteld, maar zal er zeker nog komen dit jaar. ,,Het feit dat vv HDS de #TeamHelden actie heeft gewonnen is een bijzonder mooi verjaardagscadeau voor de club.’’ ,aldus voorzitter Marco Matthijs. 

1 juli heeft de heer J. Ziyanay (directeur-eigenaar van Oostendorp Nederland) de prijs overhandigd aan de heer Marco Matthijs (Voorzitter van vv HDS Leersum). Samen zullen zij bekijken hoe en wanneer de sportverlichting zal worden geïnstalleerd.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 22 uur geleden
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04
Afbeelding
Officieel watertekort door droogte, verdeelplan treedt in werking 3 aug, 17:48
Afbeelding
‘Fantastisch om mensen zo te zien genieten’ 3 aug, 07:30