De enthousiaste vrijwilligers van het RepairCafé Driebergen
De enthousiaste vrijwilligers van het RepairCafé Driebergen Janneke Stoevelaar

Het Repaircafé bestaat tien jaar

27 oktober 2019 om 13:09 Maatschappelijk Deel je nieuws

Elke laatste vrijdag van de maand is er Repaircafé bij de Inloop Driebergen. Afgelopen vrijdag was het feest: Repaircafé Nederland bestaat 10 jaar!

Zoals elke maand was het weer gezellig druk afgelopen vrijdag bij het RepairCafé. Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van RepairCafé Nederland, was er gebak bij de koffie of thee, voor alle bezoekers. Dit keer waren er zo’n 40 klanten, met allerlei verschillende defecte apparaten, zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, strijkijzers, lampen, televisiescherm, laptops, etc.

Bezoekers van allerlei leeftijden komen langs voor een reparatie, de jongste (5 jaar), kwam samen met zijn moeder. Mooi om te zien dat veel mensen het RepairCafé weten te vinden. Het is niet meer weg te denken uit Driebergen en dat geldt voor heel Nederland.

Overigens kan het Repaircafé nog nieuwe vrijwilligers gebruiken. Ben jij handig met gereedschap, stort jij je graag op defecte stofzuigers, laptops, speelgoed, schemerlampen? Neem dan contact op met Janneke Stoevelaar, e-mail:  J.Stoevelaar@kwintes.nl of bel 06-11587327

Het volgende RepairCafé is op 29 november.


 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie