Herfst in het Amerongse Bos
Herfst in het Amerongse Bos Jan de Jong

Herfstwandeling Amerongse Bos

20 november 2023 om 10:05 Lokaal Deel je nieuws

De herfst is bij uitstek het seizoen om een boswandeling te maken. Er valt zoveel te genieten. De prachtige herfstkleuren, de rust en stilte in het bos, paddenstoelen die hier en daar hun kopje opsteken, de aardse geuren van natte grond en bladeren. Het is ieder jaar weer een feest voor de zintuigen. De vrijwilligers van het Team Amerongse Bos weten dat als geen ander en nodigen u uit om samen met één van hun ervaren gidsen een wandeling door het bos te maken, zodat ook u van al dit moois kunt genieten. Tijdens de wandeling zal de gids u kennis laten maken met alle bijzondere wetenswaardigheden over dit bos en haar bewoners.

Op zaterdag 2 december om 13.30 uur gaat deze wandeling van start vanaf het bezoekerscentrum van Utrechts Landschap aan de Veenseweg 8 in Amerongen. De deelname is gratis en als u met de auto komt kunt u gratis parkeren op het parkeerterrein bij sportpark De Burgwal. Van daar loopt u in enkele minuten naar het bezoekerscentrum.

Deelnemers moeten zich wel vooraf even aanmelden op de site van Utrechts Landschap. Dat kan via deze link: https://www.utrechtslandschap.nl/activiteiten/excursie/herfstwandeling-amerongse-bos

met een druk op de knop reserveren. De wandeling duurt ca. 1 ½ uur en is geschikt voor jong en oud, mits goed ter been.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie