Commando-overdracht bij MRC Aardenburg

lokaal

DOORN Tijdens een plechtige ceremonie droeg luitenant-kolonel Jeroen Hulst woensdag het commando over MRC Aardenburg in Doorn over aan luitenant-kolonel Léon Jans. Een mooie aansluitende functie voor Jans, die hiervoor werkte als commandant van bij Trainingsgeneeskunde Trainingsfysiologie (TGTF).

Zes jaar geleden startte luitenant-kolonel Jeroen Hulst als commandant. Er is veel gebeurd in die periode. Zijn opgedane kennis over de revalidatie, gecombineerd met eigen inzichten en ervaringen, leverde een nieuwe visie op, waarbij de revalidant centraal staat, die met ondersteuning van revalidatie professionals het leerproces doormaakt naar een optimaal herstel. Maar ook de voorwaarden moesten beter! De BARAK, de sportaccommodatie en het restaurant De Mess, inclusief nieuw voedingsconcept Geeft Kracht, openden haar deuren.

,,Je hebt je op zeer bijzondere wijze ingezet voor de gewonde militair. Je hebt met je ideeën met sportactiviteiten (Mudmasters, deelname Invictus Games) niet alleen je nek uitgestoken voor hen, maar je hebt ook een zeer belangrijke rol gespeeld bij een belangrijk onderdeel van hun leven: de verwerking van een trauma en een weg vinden naar een betekenisvol leven", sprak luitenant-kolonel Hans van de Ven de vertrekkende commandant toe. ,,Jeroen, ik spreek namens het gehele MRC: bedankt voor je inzet, passie, mensgerichtheid, inspiratie, visie, maar vooral voor je bevlogenheid en enthousiasme waardoor het MRC weer grote sprongen heeft kunnen maken naar een duurzame toekomst."

[MRC] Het revalidatiecentrum bestaat al sinds 1946 en is er voor militairen en burgers. Het MRC heeft alles in huis om te helpen bij het herstel na bijvoorbeeld een ongeluk, operatie, ziekte of beroerte.

advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 14 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 17 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 19 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 23 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn 29 jun, 16:49
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33