Fam. Frimpong uit Driebergen is na 4 jaar weer als gezin herenigd en is blij verrast met een gratis vakantieweek bij RCN vakantieparken: Voor het eerst samen op vakantie.‘Medaase’ zegt mevrouw Frimpong in haar moedertaal (Bedankt in het Ghanees).
Fam. Frimpong uit Driebergen is na 4 jaar weer als gezin herenigd en is blij verrast met een gratis vakantieweek bij RCN vakantieparken: Voor het eerst samen op vakantie.‘Medaase’ zegt mevrouw Frimpong in haar moedertaal (Bedankt in het Ghanees). RCN Vakantieparken

RCN Vakantiepark het Grote Bos in Doorn geeft gratis vakanties weg

24 april 2018 om 14:50 lokaal Deel je nieuws

Iedereen kan af en toe een vakantie gebruiken; even eruit, plezier en ontspanning. Maar door de kosten die een vakantie met zich mee brengt is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Al verschillende jaren biedt RCN Vakantieparken, in samenwerking met Hetvakantiebureau.nl, 100 gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau een gratis vakantie aan. De aftrap voor de 100 gratis vakanties vond afgelopen woensdag 18 april plaats in Driebergen waar RCN mascottes Alex en Sammy het eerste gezin verblijd hebben met een bezoek en een cheque voor hun gratis vakantie.

Ook dit jaar zijn 100 gezinnen weer van harte welkom in de accommodaties op één van de Nederlandse vakantieparken. De gezinnen bepalen zelf wanneer ze –in 2018- op één van de RCN Vakantieparken in Nederland vakantie vieren. Ruim 10 gezinnen gaan dit jaar gratis op vakantie naar RCN het Grote Bos in Doorn.

RCN is een toonaangevend kampeer- en bungalowbedrijf met 9 parken op de mooiste plekken in Nederland en 8 campings in Frankrijk. Alle accommodaties en kampeervelden zijn gericht op het buitenleven.

De winstuitkering van RCN wordt al meer dan 65 jaar helemaal aan maatschappelijke projecten besteed en aan mensen voor wie op vakantie gaan niet zo vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheden. RCN heeft een missie om de vakantiebeleving die zij te bieden heeft te delen met zoveel mogelijk mensen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Want alles wat je deelt krijgt waarde!

Meer informatie

Meer informatie over de gratis vakanties is te vinden op rcn.nl/hetvakantiebureau en hetvakantiebureau.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie