Antropia Cultuur- en Congrescentrum
Antropia Cultuur- en Congrescentrum Afdeling Communicatie

Antropia wint Zilveren Provincie Award

23 juli 2019 om 10:26 lokaal Deel je nieuws

DRIEBERGEN Dinsdag 23 juli, ontving Antropia de plaquette van de Zilveren Provincie Award in de categorie XL van de provincie Utrecht. De award is een blijk van erkenning voor de toppositie van het congrescentrum in de provincie. 
 
In navolging op de landelijke publieksprijs en de Nationale Meeting Award lanceerde MeetingReview dit jaar voor het eerst de Provincie Award voor locaties. In 5 categorieën, variërend in capaciteit van de locatie (van Small tot XXL), werden per provincie winnaars in het zonnetje gezet, gebaseerd op de reviewcijfers van gasten. Met een 8,9 gemiddeld behaalde Antropia een prachtige Zilveren Provincie Award. Het cultuur- en congrescentrum is erg blij met de prijs: “We zijn waanzinnig trots op dit resultaat! We bedanken al onze gasten voor hun positieve feedback op MeetingReview”, aldus Antropia op Facebook. 
 

Over MeetingReview

MeetingReview is een onafhankelijk reviewplatform binnen de vergader- en evenementenbranche. Met ruim 6.000 locaties in het bestand is MeetingReview inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende reviewsite en zoekmachine voor locaties en diensten.  
 

Over Antropia

Antropia is een cultuur- en congrescentrum, pal naast NS-station Driebergen-Zeist en aan de A12. Een groene oase in Midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op Landgoed de Reehorst. Met een diversiteit aan zalen voor maximaal 300 personen. De keuken werkt uitsluitend met biologische en biologisch-dynamische producten. Antropia is voortdurend in ontwikkeling en vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid.

advertentie
advertentie