Afbeelding
BDU Media

De vijf best bekeken video's van het afgelopen jaar

lokaal

HEUVELRUG Aan het eind van ieder jaar is het tijd voor terugblikken, overzichten en lijstjes. Daar doet de redactie van Nieuwsblad de Kaap/Stichtse Courant graag aan mee. Deze keer met een top 5 van best bekeken nieuwsvideo's van het afgelopen jaar.

Op nummer één staat de video van de brand in woonzorgcentrum Beatrix in Doorn (video bovenaan). In een kamer van het zorgcentrum brak brand uit en het vuur sloeg over naar de bovenliggende verdieping. Zo'n vijftig personen werden geëvacueerd en velen hadden rook ingeademd. (Bron: René Satijn)

NUMMER TWEE Veel mensen zagen hoe een nieuw spoordek op zijn plaats werd geschoven bij station Driebergen-Zeist. Op de timelapse is goed te zien hoe het 140 meter lange spoordek van 3300 ton over een afstand van 170 meter langzaam richting het station werd verplaatst. 

NUMMER DRIE De brandweer van Leersum rukte begin augustus uit voor een brand aan de achterzijde van Bosbad Leersum. Het is video nummer drie in de top 5. De zwembadbezoekers werden uit voorzorg geëvacueerd, maar de brand was gelukkig snel onder controle.

NUMMER VIER Twee insluipers hadden het in juli voorzien op een huis aan de Molenweg. Ze gingen het huis binnen en na tien minuten kwamen weer naar buiten met een boodschappentas met onder andere een geldkistje met bankgegevens, geld en het trouwboekje van de bewoners. De politie gaf de beelden van de verdachten vrij bij het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht. Het is de vierde best bekeken video van het afgelopen jaar. 

NUMMER VIJF Op nummer vijf staat een optreden van Jim van der Zee tijdens The Voice of Holland. De zanger uit Driebergen zong in de eerste live-show het nummer 'Vincent' van Don McLean en kreeg maar liefst vier tienen. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Binnenkort werkzaamheden voor bosomvorming in de Kaapse Bossen 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Al 110 jaar jeugdzorg op Valkenheide 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 26 sep, 14:19
Afbeelding
Grote brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 26 sep, 11:37
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 26 sep, 07:42
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 26 sep, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28