Nieuwe directeur-bestuurder Stichting sociale dorpsteams benoemd

27 september 2018 om 12:13 lokaal

HEUVELRUG Het college van de gemeente Utrechtse Heuvelrug heeft Annette Tymann per 1 oktober benoemd tot interim directeur-bestuurder van de Stichting sociale dorpsteams Utrechtse Heuvelrug. Mevrouw Tymann volgt Frederik Swart op die eerder liet weten de Stichting per 1oktober te willen verlaten.

Wethouder Hans Waaldijk: ,,Ik ben blij dat we een goede opvolger voor Frederik Swart hebben kunnen vinden. Frederik heeft de stichting opgezet tot waar deze nu staat. Mevrouw Tymann gaat de komende periode samen met de medewerkers werken aan de verdere ontwikkeling van de sociale dorpsteams. Zo werken Stichting en gemeente samen met elkaar verder aan een goede dienstverlening aan onze inwoners met een vraag om ondersteuning."

Annette Tymann: ,,Ik heb veel zin om samen met de teams verder te werken aan goede ondersteuning van de inwoners van de dorpen van onze gemeente. De nauwe relatie die gelegd kan worden tussen welzijn en zorg kan een belangrijke bijdrage leveren aan die goede ondersteuning. Het is mooi om te zien dat al veel in gang is gezet om de medewerkers hierbij te ondersteunen en op die ingeslagen weg wil ik graag voortgaan. Daarnaast wil ik graag mijn bijdrage leveren aan een goed samenspel tussen de Stichting en de gemeente."

advertentie
advertentie