Eric de Goede wint Hans Nijhof Kunst & Cultuurprijs

20 jul, 07:12 Kunst
Babs Bouwman
Burgemeester Naafs reikt Hans Nijhofprijs uit aan Erik Goede:  het beeld is een mens met opgeheven hoofd naar de zon, zichtbaar intens genietend.
Burgemeester Naafs reikt Hans Nijhofprijs uit aan Erik Goede: het beeld is een mens met opgeheven hoofd naar de zon, zichtbaar intens genietend.

DOORN Meer dan 120 regionale, nationale en internationale kunstenaars en galeries presenteerden zich afgelopen weekend op het Kunst-Event op Landgoed Zonheuvel. Een prachtige locatie voor dit sfeervolle klassieke cultuur event, dat wethouder van cultuur Hans Waaldijk vrijdag 16 juli officieel opende. 

Burgemeester Naafs maakte de winnaar van de Hans Nijhof Kunst & Cultuurprijs bekend. Een kunstprijs in het leven geroepen door de Stichting Culturele Regio om regionale kunst te ondersteunen. 

Maar liefst 67 werken werden ingezonden: de kunstcommissie maakte er een top drie van. De eerste prijs ging naar Eric de Goede uit Cothen. Zijn kunstwerk ‘Genieten’ maakte hij omdat hij na onderzoek on..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.