De Sterrenbende maakt hun entree op het bloemencorso

2 aug, 11:11 Evenementen
Babs Bouwman
De Sterrenbende verheugt zich enorm op hun eerste keer bloemencorso als gezin.
De Sterrenbende verheugt zich enorm op hun eerste keer bloemencorso als gezin.

LEERSUM Sharon Sterrenburg is een geboren en getogen Leersumse. Al haar hele leven is ze in de weer met het corso. Vroeger hielp ze samen met haar ouders mee aan de wagens van de toneelvereniging. En later hielp ze altijd en overal bij andere bouwsels. Twee jaar geleden al besloot ze dat ze met het hele gezin mee wilde doen. Vanwege corona is dat uitgesteld naar dit jaar. ,,We doen alleen met het corso mee, zoals het echt hoort”, vertelt de Leersumse beslist. Sharon Sterrenburg verheugt zich nu al op de stoet.

Met zijn achten zijn ze. De kersverse Bouwgroep de Sterrenbende. Sharon en haar man Anne en de vijf kinderen Matthew met zijn vriendin Gwen, Brandon, Joy, Mallory en Ellery. Het idee voor de wagen werd al twee jaar geleden geboren. ,,We gaan als gezin in een figuratie”, legt Sharon uit. Hoe dat er precies uit gaat zien, wil de Leersumse nog niet verklappen. Maar het wordt in ieder geval een the..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.