Het startterrein is 2019 tijdens de Doornse Avondvierdaagse: de Doornsche IJsclub.
Het startterrein is 2019 tijdens de Doornse Avondvierdaagse: de Doornsche IJsclub. Doornse Avondvierdaagse

Doornse Avondvierdaagse vraagt om nieuwe vrijwilligers

Evenementen

DOORN Na twee jaar wachten door corona gaat de Doornse Avondvierdaagse van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 juni weer van start. De Doornse organisatie heeft inmiddels al een eerste overlegavond met de deelnemende scholen achter de rug. Iedereen is weer enthousiast om er een mooi wandelfestijn van te maken. Veel vrijwilligers stellen zich daarom weer ter beschikking, maar helaas zijn er ook enkele vrijwilligers afgehaakt. Daarom vraagt de Doornse Avondvierdaagse om nieuwe vrijwilligers die één van de taken op zich wil nemen.

,,We zijn een leuke vrijwillige club van ongeveer dertig mensen die eens per jaar één week actief is om de Avondvierdaagse voor zo’n duizend deelnemers mogelijk te maken”, aldus voorzitter Monica Hilhorst. Wie wil meehelpen met organiseren kan zich aanmelden bij a4ddoorn@wandelenheuvelrug.nl. Er volgt een uitnodiging voor de voorbereidingsavond in mei.

Dit jaar wordt weer gestart vanaf het terrein van de Doornsche IJsclub aan de Bloemengaard te Doorn. De tochten van 5, 10 en 15 kilometer worden afwisselend uitgezet en lopen door de bossen en weidegebieden rond Doorn. 

Op de slotavond worden de deelnemers weer met veel bloemen en versnaperingen en onder feestelijke muziek van tamboerkorpsen binnengehaald tijdens het traditionele defilé. De vaste route-uitzetters, verkeersregelaars, startbureaumedewerkers en knippers zijn gevraagd om hun vrijwillige medewerking. 

Informatie over de Doornse Avondvierdaagse staat op de website www.wandelenheuvelrug.nl. Ook aanmelden voor één van de loopafstanden kan via deze website.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
Afbeelding
Welkom Aan Tafel: een zomerse proeverij thuis 6 uur geleden
Afbeelding
Peer Kalk uit Doorn strijdt met waterstofboot in Monaco om de wereldtitel 9 uur geleden
Afbeelding
Win een mooie prijs met je zomerfoto 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Maarn op weg naar duurzame wijken 15 uur geleden
Afbeelding
Open tuin bij Hindersteyn 29 jun, 16:49
Afbeelding
Burgemeester Naafs sluit woning in Doorn 29 jun, 13:47
PREMIUM
Afbeelding
Onrust rond varkensbesluit; politieke zorgen over uitbreiding veehouderij 29 jun, 12:33