Intocht Sinterklaas in Leersum gaat dit jaar digitaal

5 nov, 07:07 Evenementen
Hubert van Zanten
Afbeelding

LEERSUM Nu de maatregelen in Nederland en Europa weer aangescherpt zijn is het natuurlijk wel heel spannend of Sinterklaas nog wel komt dit jaar. Gelukkig is er goed nieuws te melden, Sinterklaas heeft aangegeven ook dit jaar weer naar Nederland te komen. Er is een speciale coronapiet die alles zal regelen.

,,Natuurlijk komen wij naar Nederland. Tijdens de Spaanse griep waren wij er ook, maar net als toen doen we extra voorzichtig”, aldus Coronapiet. ,,We deden natuurlijk al veel via televisie, zo konden alle kinderen ons toch al zien. Dus we zijn al wel wat gewend. Maar dat zoomen, Meeten of Teamen onder elkaar is best wel wennen. Computerpiet heeft het er maar druk mee. We komen dit ja..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.