Toch een Bloemencorso in Leersum: 'Volgende week halen we 65.000 dahlia’s op' - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Toch een Bloemencorso in Leersum: 'Volgende week halen we 65.000 dahlia’s op'

13 aug, 07:02 Evenementen
Cees Keur
Mozaïeken van een eerder jaar.
Mozaïeken van een eerder jaar.

LEERSUM Nadat duidelijk was dat een groots Bloemencorso met de mooie praalwagens niet door kon gaan bleef het corsovirus toch actief. Achter de schermen werden er meerdere ideeën bedacht tot een tentoonstelling met dahlia-mozaïeken in De Binder wel mogelijk bleek. De theaterzaal wordt dan omgetoverd tot een tentoonstellingsruimte.

Vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 augustus vindt de tentoonstelling plaats in De Binder te Leersum. Horecamanager Tatiana Rieken: ,,We zijn gelijk in overleg gegaan met de gemeente naar de mogelijkheden. Wij mogen het terras aan de Hoflaan gebruiken met 150 zitplaatsen. De catering doen wij in samenwerking met andere lokale aanbieders. Zij zorgen voor een hapje en wij een drankje en een deel..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.