Speelweek Driebergen op zoek naar voorzitter

9 okt, 07:26 Evenementen
Victor Schutijser
Archieffoto van de Speelweek in Driebergen met de bekende tenten op de achtergrond.
Archieffoto van de Speelweek in Driebergen met de bekende tenten op de achtergrond.

DRIEBERGEN De leukste week van het jaar voor alle basisscholieren, de Driebergse Speelweek, moet op zoek naar een nieuwe voorzitter. De Speelweek is in de laatste week van de zomervakantie, waarbij op het Seminarieterrein elk jaar activiteiten gehouden worden voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De huidige voorzitter Caroline van Veen woont inmiddels in Brabant, het werk voor de Speelweek is daarmee niet meer te combineren. Daarom gaat ze het stokje overdragen, na de rol acht jaar te hebben vervuld.

Hoewel de Speelweek slechts één week per jaar is, lopen de voorbereidingen het hele jaar door. ,,Als voorzitter moet je zorgen dat alles samenkomt om de week te organiseren, daar starten we vroeg in het jaar mee”, aldus Van Veen. ,,Vanaf januari begint het plannen van alle taken, de contacten met de vrijwilligers, de gemeente en sponsors. Als voorzitter laat je het hele jaar je gezicht zien om ..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.