College Tour met Merel van Vroonhoven: ‘Niet alleen rolmodel voor vrouwen’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

College Tour met Merel van Vroonhoven: ‘Niet alleen rolmodel voor vrouwen’

4 nov, 07:12 Activiteiten
Monique José Timmermans
Liobe Kamminga is blij met de College Tour met Merel van Vroonhoven.
Liobe Kamminga is blij met de College Tour met Merel van Vroonhoven.

MAARSBERGEN Het is een op z’n minst ongebruikelijk stap die aan het denken zet. Merel van Vroonhoven bekleedde topfuncties als bestuurslid, als laatste bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en zette ‘de stap’ om juf in het speciaal onderwijs te worden. Inspirerend en bewonderenswaardig vinden Liobe Kamminga en Anne van Beuningen. ,,Het is geweldig dat Merel van Vroonhoven 7 november op De Deel op landgoed Anderstein n is om hierover te praten.”

Merel van Vroonhoven vertelt over haar besluit om ‘het roer om te gooien’. Dankzij de college tour opzet kan het publiek vragen stellen, gespreksleider is Erik van Buiten. Anne van Beuningen: ,,Haar boek ‘De Stap’ past goed in deze tijd waarin mensen zich steeds vaker lijken af te vragen waar het in het leven nu eigenlijk echt om draait. Wat mij betreft dat je jezelf vragen gaat stellen als ‘Wa..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.