Inzameling voedsel voor de Voedselbank Heuvelrug.

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Help een ander en zorg voor jezelf!

Curves Driebergen, 30 minuten fitness voor vrouwen, zamelt tussen 17 en 31 maart voedsel in voor voedselbank Heuvelrug, dit is broodnodig! Dus breng je kilo’s naar Curves en ontvang een attentie!

De Voedselbank is - helaas - de snelst groeiende bank van Nederland geworden. Wekelijks eten circa 30.000 gezinnen, ruim 70.000 mensen in Nederland van het voedselpakket dat zij gratis van de voedselbank krijgen. Zij kunnen dus alle hulp gebruiken. Curves helpt graag mee. Curves zamelt al jaren in de maand maart landelijk voedsel in. Van 17 tot en met 31 maart kunt u houdbaar voedsel doneren bij Curves Driebergen op de Traay 111a. Kijk even op de site voor onze openingstijden op www.curvesdriebergen.nl.

Simpel maar effectief!

We zijn trots om wederom de Curves Voedselactie in Driebergen aan te bieden en hiermee actief in de lokale gemeenschap gezinnen ondersteunen die gebruik maken van de Voedselbank.

Wereldwijd is het de 16de keer dat deze actie wordt gehouden waarbij al miljoenen kilo’s zijn opgehaald. In Nederland is dit het 9de jaar dat de actie wordt gedaan. In de afgelopen jaren hebben de Curves leden op unieke manieren een bijdrage geleverd; van vriendelijke competities in clubs tot inzamelingen op hun werk en in de buurt. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk voedsel inzamelen voor de Voedselbank Heuvelrug.

Breng je kilo’s naar Curves Driebergen!

Wil je voedsel doneren dan verwelkomen we je graag op de Traay 111a in Driebergen of bel 0343 513232 voor meer informatie of kijk op onze site www.curvesdriebergen.nl.

advertentie
advertentie