Poster Week van de Kindercoaching
Poster Week van de Kindercoaching poster gemaakt

Kindercoaches bundelen krachten tijdens Week van de Kindercoaching - 26 t/m 30 oktober

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Van 26 tot en met 30 oktober a.s. is het de Week van de Kindercoaching. Een week waarin verschillende kindercoaches in de regio Utrecht activiteiten organiseren om hun vak en werkwijze onder de aandacht te brengen. Zodat ouders en kinderen op een laagdrempelige wijze kennis kunnen maken met de kindercoaches bij hen in de buurt.

Samenwerking
In totaal hebben 4 kindercoachpraktijken hun krachten gebundeld. Samen hebben ze een divers programma samengesteld van zowel online als offlineactiviteiten. Veel activiteiten zijn gratis. Voor een aantal wordt een (kleine) bijdrage gevraagd. Alle activiteiten zijn gebundeld op een online platform: www.weekvandekindercoaching.nl 

Laagdrempelig
Op deze laagdrempelige manier kunnen ouders en kinderen geheel vrijblijvend kennis maken met de verschillende kindercoaches uit de regio. Op deze manier kunnen zij gaan ervaren wat en wie het beste bij hun hulpvraag past. Zodat het kind én de ouder het beste kan worden geholpen.

Adiona
De deelnemende Kindercoaches zijn aangesloten bij Adiona, de beroepsorganisatie voor kindercoaches. Adiona heeft een aantal jaar geleden de Week van de Kindercoaching bedacht om het vak breder op de kaart te zetten. Guerlain Stokkel, van Talent voor Geluk, bedacht hierbij een online platform waar deelnemende kindercoaches hun activiteiten presenteren. Normaal gesproken vindt de Week van de Kindercoaching in april plaats. Vanwege corona hebben de Kindercoaches regio Utrecht besloten de week alsnog in oktober te laten plaatsvinden.
 

Voor vragen over de activiteiten kunt u contact opnemen met de betreffende Kindercoach. Alle activiteiten zijn te vinden op www.weekvandekindercoaching.nl.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 8 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30