Beukenlaan in het Amerongse Bos
Beukenlaan in het Amerongse Bos Harry van Emden

Herstart wandelingern Amerongse Bos

Activiteiten Deel je nieuws

Nu de maatregelen rond het Coronavirus steeds verder worden versoepeld, heeft de organisatie van de populaire wandelingen in en rond de Amerongse bossen besloten om de draad weer op te pakken en vanaf deze maand te starten met een nieuwe serie interessante wandelingen.

Omdat de problemen met het virus nog steeds niet helemaal tot het verleden behoren zijn er wel een aantal voorwaarden verbonden aan deelname. Zo wordt u gevraagd niet deel te nemen als u klachten hebt, is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 20 personen en moet men zich vooraf aanmelden via de site van Utrechts Landschap: https://www.utrechtslandschap.nl/activiteiten/detailpagina/92189

Maar het belangrijkste is: we mogen weer. Samen de paden op en de lanen in. Onze gidsen staan te trappelen  om u mee te nemen. De groepen waar mee we op stap gaan mogen voorlopig nog niet te groot zijn. Door u vooraf aan te melden weten we hoeveel gidsen er nodig zijn.

Een mooie zomeravondwandeling staat als eerste op het programma. We gaan genieten van vergezichten en ook de uitkijkpost zullen we aandoen. Neem dus een verrekijker mee als u die bezit.

Onze bossen staan bekend om hun mooie beukenlanen, we zullen veel van deze lanen volgen en de eiken links laten liggen.

Op woensdag 22 juli vertrekken we om 19.00 uur vanaf het informatiecentrum aan de Veenseweg 8 in Amerongen. We wandelen ongeveer anderhalf à twee uur in een rustig tempo.  Ook kinderen kunnen mee.  Honden moeten vandaag helaas thuis blijven.

Uw fiets kunt u aan de overkant van het infocentrum bij de stalling parkeren en uw auto op de parkeerplaatsen aan de groene entree bij de Burgwal.  U volgt dan het paadje tussen de velden door naar de tabaksschuren, ons informatiecentrum is gevestigd in één van de schuren.

 

 

 

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 16 uur geleden
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column 11 aug, 16:00
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00