Herfstmarkt 2018
Herfstmarkt 2018 Jan de Jong

19 oktober Herfstmarkt Amerongen

Activiteiten Deel je nieuws

Tijdens de Herfstmarkt in Amerongen is het ieder jaar weer feest. Jong en oud kan deelnemen aan een leuke Herfstworkshop. Wandelaars kunnen in de prachtige bossen van Amerongen mee met een gids voor een mooie Herfstwandeling.

Men kan proeven van versgemaakte erwtensoep, de geitenboer verkoopt met trots zijn overheerlijke geitenkaas en er wordt op ambachtelijke wijze zalm en paling gerookt. Ook de zelfgebakken speltpannenkoeken zullen niet ontbreken! Het gebruikte speltmeel komt van de Amerongse molen (Maallust). Dit meel is samen met vele andere soorten deze dag ook te koop. Bezoekers kunnen kennis maken met vilt- en wolbewerking. Kinderen kunnen broodjes bakken boven een vuurkorf of lekker knutselen tijdens een ouder/kind workshop en er is een heuse kinderboerderij, veilig omheind door een landelijk schapenhekwerk. Bij de aanwezige imker komt u alles te weten over de bijenteelt. Er zijn fruitbomen, pompoenen en kalebassen, en natuurlijk ontbreken kaars- en wasproducten niet. Ook is er weer een natuur gerelateerde creatieve stand. Er zal live sfeervolle volksmuziek klinken en samen met de brandende vuurkorven gaat het weer een gezellig geheel worden!

De markt is grotendeels overdekt en vindt plaats in en rond de Tabaksschuren van Utrechts Landschap/Amerongse Bos. U bent van harte welkom op 19 oktober van 10.00 tot 16.00 uur op de Veenseweg 8 te Amerongen Parkeergelegenheid is er voldoende bij Sportpark De Burgwal, vandaar is het een paar minuten lopen naar onze Herfstmarkt.

Herfstmarkt 2018
Herfstmarkt 2018
advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuurwerk bij bloemencorso Leersum gaat niet door 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Het verhaal van Maarten Maartens: Rondleidingen op Landgoed Zonheuvel 11 uur geleden
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 8 aug, 14:16
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 8 aug, 10:10
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30