Pieter Thoben nieuwe directeur-bestuurder Rhenam Wonen

3 september 2019 om 11:27 Nieuws Deel je nieuws

Per 1 oktober 2019 is Pieter Thoben benoemd tot directeur-bestuurder van Rhenam Wonen.

Pieter Thoben heeft na zijn studie planologie brede ervaring opgedaan binnen de corporatiesector. Als portefeuillemanager en manager strategie en vastgoedsturing bij Mooiland en Lefier is hij goed bekend met de volkshuisvestelijke en maatschappelijke vraagstukken waar corporaties voor staan.

De RvC van Rhenam Wonen is verheugd om Pieter Thoben te kunnen benoemen. Nicoline van Nieuw Amerongen, voorzitter van de RvC: “Met de benoeming van Pieter kunnen we op een voortvarende en daadkrachtige wijze verder vorm en invulling geven aan de ontwikkelrichting die Rhenam Wonen is ingeslagen. Een ontwikkelrichting die gericht is op het verder bouwen aan legitimiteit van de organisatie, verduurzaming van de voorraad, het komen tot een passende woningvoorraad en het ondersteunen van kwetsbare groepen.”

Pieter Thoben: “Rhenam Wonen is een prachtige organisatie waar ambitie en betrokkenheid samen komen. Puur en betekenisvol tegelijk. Ik ben daarnaast trots en enthousiast om als bestuurder te mogen werken voor een organisatie met een rijke volkshuisvestelijke historie en ik voel me uitgedaagd door de ambitie om in samenwerking verder aan deze maatschappelijke prestaties te mogen bouwen”.   

advertentie
advertentie