Haaskamp Heren 1 en Dames 1 sluiten competitie winnend af

20 juni 2018 om 09:34 Sport/sport Deel je nieuws

Haaskamp Heren 1 – Thor Leiden 2-0

Een tegenstander waar Haaskamp uit met 2-7 won. Deze laatste wedstijd zou dus geen probleem moeten zijn. Haaskamp speelde vanaf het begin van de wedstrijd een prima pot: zelf maakte Haaskamp het spel, en al gauw stond het 1-0 voor de heren uit Amerongen, via een mooie goal van Jim Ooms. Thor kon hier weinig tegenover brengen. Via een paar spaarzame uitbraken kwam Thor in de buurt van de haaskamp goalie, maar echt gevaarlijk werd het niet. Met een 1-0 stand ging Haaskamp de rust in. In de rust werd gezegd dat een stand van 1-0 te gevaarlijk was, en dat deze score moest worden uitgebreid. Deze instructies van Willem Bakker werden goed gevolgd in de tweede helft. Een harde lage voorzet vanaf de zijkant van het veld wist Steven Bakker binnen te werken. Haaskamp speelde de wedstijd goed uit, en zo werd de eindstand bepaald op 2-0. De heren zijn dit seizoen geëindigd op de 8e plaats.`

Rijnvliet Dames 1 – Haaskamp dames  0-13

De laatste wedstrijd van het seizoen voor de Haaskamp Dames. Rijnvliet Dames 1, de hekkensluiter van de competitie. Met een heel aantal afwezigen en een aantal invallers werd de wedstrijd begonnen. Voor een aantal de laatste wedstrijd voor de Haaskamp. Kortom men wilde goed afsluiten. Het werd eenrichtingsverkeer richting de cirkel van Rijnvliet. Het duurde dan ook niet lang voor de 0-1 door Alexandra van der Voort gescoord werd de score werd opgevoerd door Sanne Pen en Pien Dulack. Binnen het kwartier 0-3. Een doelpunt van onze keepster in de spits Tess de Jong zorgde voor de 0-4. En binnen 5 minuten maakte Alexandra van der Voort de 0-5 en 0-6.

In de tweede helft gingen de dames verder. Dionne Rothuis en Alexandra voerden de score verder op. Tess de Jong regelde de strafbal, die door Dionne benut werd. Alexandra was lekker op dreef en vastberaden om topscorer van dit seizoen te worden zij legde nummer 10 en 11 in het net. Pien Dulack tekende voor nummer 12. En Sanne Pen eindigde met de 0-13. Dames 1 was al kampioen en promoveert naar de 3e klasse volgend jaar.