deelnemers met Bettine Vriesekoop
deelnemers met Bettine Vriesekoop Gert Dijkhorst

Bettine Vriesekoop actief bij Reflex Maarn.

21 oktober 2018 om 12:56 Sport/sport Deel je nieuws

Bettine Vriesekoop was afgelopen zaterdag 20 oktober te gast bij Tafeltennisvereniging Reflex Maarn. Een lang gekoesterde wens ging in vervulling. Een clinic laten verzorgen door Nederlands beste tafeltennisster ooit. Na afloop was iedereen dolenthousiast, wat een leuk mens en wat een boeiend verhaal. Zij is de ware ambassadeur van de Nederlandse tafeltennissport. 

De clinic Fifty+ Vitt is bedoeld om de wat oudere tafeltennisliefhebber gezond en verantwoord te laten bewegen. Met het maximale aantal deelnemers en veel belangstellende toeschouwers wist Bettine o.a. de tafeltennissport te linken aan Tai chi, de Chinese neijia bewegingskunst.

Niet alleen de deelnemers hebben deze theoretische en praktische tips en oefeningen ter harte genomen, ook in de komende trainingen zal er bij TTV Reflex Maarn nog volop aandacht aan worden besteed.

Dit was al weer de 7e activiteit die het Bestuur van TTV Reflex organiseerde om haar 50 jarig bestaan in 2018 uitbundig te vieren.

Iedere dinsdagmorgen, -middag en -avond is er ruimte voor recreatief en competatief tafeltennis. Ga voor verdere informatie en voor de foto's naar www.reflex-maarn.nl of bel Gert Dijkhorst op 06-25010610.     

tijd voor persoonlijke aandacht
alle aandacht voor Bettine
Voorzitter bedankt Bettine Vriesekoop
advertentie
advertentie