Het
Het "cavia" putten Leo Tielenius

Seizoensluitingswedstrijd 14-10-2018

16 oktober 2018 om 10:11 Sport/sport Deel je nieuws

Wat een fantastisch einde van de reeks lustrumwedstrijden! Zon, 24 graden en 54 spelers die stonden te trappelen om de laatste wedstrijd te spelen.

Om zo veel mogelijk leden te laten spelen was gekozen voor de vorm van de carrousel waarbij een team van 6 spelers in wisselende combinaties 3 ballen om-en-om spelen. De beste 2 scores konden bij elkaar worden opgeteld waardoor sommige slechte scores geschrapt konden worden.

De eerste 9 holes werd gecombineerd met het onderdeel “precisie-chippen”. Op de driving range waren een aantal vakken uitgezet met ieder een ander aantal punten. Ieder teamlid mocht 5 ballen chippen en de scores werden individueel opgeschreven. De winnaar won een mooie prijs: 2 greenfees voor de Edese.

Na een pauze met een herfstig kopje pompoensoep volgden de tweede  negen holes met  2 “bijzondere verrichtingen”. Vanaf de driving range moesten 3 afstanden worden geraden naar diverse objecten. En het grootste succes was het “cavia-putten”. Ab had een houten balk gemaakt met 10 gaten erin zoals vroeger de Weekend Show van Fred Oster. Vanaf een afstand van 8 meter moest iedereen 10 ballen putten naar de gaten in de balk, als een soort sjoelen. Dit bleek moeilijker dan het leek maar iedereen vond het heel leuk. De balk zal zorgvuldig bewaard worden. De winnaar hiervan won 2 greenfees voor De Batouwe.

In de hut bij hole 7 stonden lekkers  om te snoepen en een Doorns Bittertje. Onnodig te zeggen dat hier lekker van genoten werd.

De teams die gewonnen hadden kregen een tasje met diverse items erin. Dat waren:

1. De Bokkerijders: 130 slagen
2. Loosing is not an option: 132 slagen
3. De Prijsknallers: 132 slagen

Daarnaast mochten alle deelnemers die niet gewonnen hadden een keer grabbelen in de grote ton waar allerlei cadeautjes in zaten.

Onze hoofdsponsor Jumbo Golf uit Bunnik was prominent aanwezig, zorgde weer voor prachtige prijzen en nam in de persoon van Rob een deel van de taken op zich. Hulde!

Iedereen was uiterst tevreden over deze fantastische dag en bleef nog lang naborrelen. Dit was de afsluiting van de serie wedstrijden maar het lustrum wordt aanstaande zaterdag afgesloten met een spetterend feest waar meer dan 100 leden zich al weken op verheugen.

loting en instructie
Laatste lustrum wedstrijd 2018
advertentie
advertentie