Het officiële moment van het openen van de schoolbibliotheek!
Het officiële moment van het openen van de schoolbibliotheek! Valkenheuvel

Wethouder Chantal Broekhuis opent bibliotheken bij de Valkenheuvel

4 oktober 2021 om 14:43 Lokaal Deel je nieuws

Op maandag 4 oktober was het een belangrijke dag op de Valkenheuvel. Er werden maar liefst twee bibliotheken geopend binnen de school. De kinderen hebben mee gedacht over de inrichting ervan. Zij gaven aan dat er veel kleur gebruikt mocht worden, dat het leuk is als je de voorkant van de boeken kan zien en dat je lekker kan zitten of liggen. En dat is gelukt! Ouders en leerkrachten hebben de ideeën van de kinderen uitgevoerd. Het resultaat is prachtig geworden.

Heel toevallig was het op maandag 4 oktober ook nog de internationale dag van de Schoolbibliotheek. En de Kinderboekenweek begint deze week met het thema “Worden wat je wil”. Dus de opening van deze bibliotheken valt in een hele geschikte periode. Op de Valkenheuvel houden we van lezen omdat het ontspannend is. De kinderen lezen graag boeken over de natuur en ook avonturenboeken zijn populair. En door te lezen ontdek je de wereld!

Wethouder Chantal Broekhuis heeft samen met 4 kinderen het lint doorgeknipt. Vanaf nu kunnen er “leeskilometers” worden gemaakt in de aantrekkelijke bibliotheken.

Lekker lezen.
Wat een gezellig plekje om te lezen!
advertentie
advertentie