Flyer w.H.T.A. Taekwondo (voorkant)
Flyer w.H.T.A. Taekwondo (voorkant) w.H.T.A.

Nieuw! Taekwondo in Leersum (voor kinderen, jeugd en volwassenen).

21 september 2021 om 16:22 Sport Deel je nieuws

NU OOK OP DE UTRECHTSE HEUVELRUG
– w.H.T.A. TAEKWONDO ‘Jindallae’ -

Ter introductie: 3 GRATIS kennismakingslessen
S.C.C. De Binder - Hoflaan 29 - 3956 ED LEERSUM Donderdag 19:00 - 20:00 uur
www.taekwondoonline.nl / 06-26112284 / okkegerritsen@gmail.com

TAEKWONDO is een moderne zelfverdedigingssport, ontwikkeld uit eeuwenoude Koreaanse ‘martial arts’. In deze gevechtskunst worden in de basis geen wapens gebruikt. Taekwondo betekent letterlijk ‘de weg van de voet en de vuist’. Je lichaam is je wapen. Om overweg te kunnen met dit wapen is een stabiele en evenwichtige geest nodig: de ‘do’ in taekwondo.

Taekwondo is vooral bekend vanwege de vele (soms spectaculaire) traptechnieken. Dat is echter lang niet alles. Je leert ook verschillende arm en hand/vuist-technieken en veel verschillende stijlfiguren. En uiteraard ‘sparren’ (oefenwedstrijd) we met elkaar op een beheerste en respectvolle manier. Veiligheid, het aanleren van de technieken en plezier staan hierbij voorop.

Bovendien train je je lichamelijke en geestelijke conditie, incasseringsvermogen, concentratie en evenwicht, zodat je je fit en zelfverzekerd voelt. Je zal flink je best moeten doen om dit alles onder de knie te krijgen. Je hoeft er niet heel goed in te zijn. Het gaat er vooral om dat je het beste uit jezelf haalt. Taekwondo is daarom veel meer dan een weerbaarheidstraining of een zelfverdedigingsport, het is een weg van persoonlijke groei.

Bij de KOREAN TAEKWONDO MUDOSCHOOL KIM H.T.A. train je op Koreaanse wijze. Dat wil zeggen dat je traint met discipline en toewijding. Etiquette en beleefdheid tegenover je docent en je medestudenten zijn voorwaarde en onlosmakelijk verbonden met onze manier van doen. De school is gevestigd in Almere, Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem, Nieuw Vennep, Utrecht en nu ook in gemeente Utrechtse Heuvelrug (Leersum)! Oprichter is de Koreaanse Grootmeester Y.K. Kim, 9e Dan in taekwondo met een leven lang ervaring in deze tak van gevechtskunst. Hoewel er tijdens de lessen hard getraind wordt, is de sfeer gemoedelijk. Je beleeft plezier en leert van elkaar.

Wil je een keer meedoen? Meld je dan aan voor 3 gratis kennismakingslessen via:
Okke Gerritsen Sabum 06-26112284
Bo-En Kim Sabum 06-20480313
of via email: okkegerritsen@gmail.com

Flyer w.H.T.A. Taekwondo (achterkant)
Demonstratie Kyokpa
Groepsfoto w.H.T.A.
Demonstratie Poomse
Demonstratie Kyokpa
Demonstratie Sparring
advertentie
advertentie