Het nieuwe pand van Heuvelrug Notarissen in Leersum
Het nieuwe pand van Heuvelrug Notarissen in Leersum Heuvelrug Notarissen

Heuvelrug Notarissen trots op nieuwe locatie Leersum

15 april 2021 om 10:00 Lokaal Deel je nieuws

Deze week was het eindelijk zover: het team van Heuvelrug Notarissen kon de nieuwe locatie in Leersum in gebruik nemen. De eerdere locaties in Doorn en Leersum zijn samengevoegd. Vanaf nu is Heuvelrug Notarissen te vinden op de Maarsbergseweg 20a. Notarissen Fedde Op de Coul en Ingeborg van Schuppen en kandidaat-notaris Marjolein Quekel-van der Heijden betrekken met hun team deze nieuwe locatie. Uiteraard zijn cliënten ook van harte welkom in Wijk bij Duurstede en Driebergen-Rijsenburg.

Centrale locatie

Door de groei van de locaties kon een verhuizing niet uitblijven. Fedde Op de Coul vertelt: ‘Onze kantoren Doorn en Leersum werden te klein. We waren op zoek naar een grotere nieuwe locatie met parkeerfaciliteiten. Dit mooie koetshuis nabij Leersum is dan ook uitermate geschikt om onze groei door te zetten. We kunnen efficiënter werken en daarmee de inwoners van de Heuvelrug nog beter bedienen. De nieuwe locatie krijgt zo een regionale functie, maar we blijven lokaal betrokken’.

Centrale ligging, eigen parkeerplaatsen

Het nieuwe pand bevalt uitstekend, zo laat Ingeborg van Schuppen weten. De locatie ligt op een centraal punt in de regio. Cliënten uit omliggende dorpen Maarn, Maarsbergen, Amerongen, Doorn en Leersum zijn binnen tien minuten op het kantoor.  De locatie beschikt over eigen parkeerplaatsen en is gelegen vlakbij de A12. Daardoor is de locatie uitstekend bereikbaar voor alle kernen in de regio.

Notaris aan huis

Bent u niet in de gelegenheid om naar één van de kantoren van Heuvelrug Notarissen te komen? Of wilt u liever bij u thuis uw privésituatie bespreken? Dit is altijd mogelijk op afspraak. Door de centrale ligging is de reistijd erg beperkt.

advertentie
advertentie