Gemeente is hardleers bij Engelenburg in Driebergen

18 november 2020 om 18:54 Overig Deel je nieuws

Ik constateerde vorig jaar zomer, dat als je deze straat inrijdt er sprake is van een 30 km gebied maar als je de straat uitrijdt is er geen bord , dat je het 30 km gebied verlaat.

Hiervoor ben ik naar het politiebureau in Doorn gegaan om dit te melden echter deze gaf aan, dat de politie hier niet over gaat maar de Gemeente. Zij zouden hierover de Gemeente benaderen en jawel enkele weken later werd ik gebeld door een ambtenaar en die zou het traject in werking zetten. Mooi.

Begin dit jaar was er nog niets gebeurd waarop ik de Gemeente weer belde. Ik kreeg toen een andere ambtenaar daar de vorige er niet meer werkte en deze ambtenaar was van dit verhaal niet op de hoogte waardoor ik het gehele verhaal weer opnieuw moest vertellen. Hij zou er naar gaan kijken maar als hij het noodzakelijk vond zou hij er niets aan doen.

Nu vanochtend zag ik een bijna ongeluk met twee toeterende wagens. Gelukkig niets gebeurt maar er zou toch maar eens wel iets ergs gebeuren? Je moet er maar niet aan denken.

Gemeente, we weten dat u weinig geld hebt maar u hebt toch wel geld voor 2 borden einde 30 km gebied!

Een bezorgde burger.

Paul van der Horst

advertentie
advertentie