arno bornkamp
arno bornkamp hb artistmanagement

Openlucht concert van Arno Bornkamp tijdens de Zonheuvel Zomernachten.

14 juli 2020 om 17:22 Muziek Deel je nieuws

Geniet in de buitenlucht van meestersaxofonist Anro Bornkamp. Hoor gedeelten van zijn cd ‘Bach by Bornkamp’ live op Zonheuvel! Evenals nieuw solowerk van één van Nederlands meest bekende en internationaal succesvolle componist Jacob TV ( Ter Veldhuis) uit Doorn. Ook zal er muziek van de Japanse componist Ryo Noda te horen zijn. 

Het concert zal starten om 20.00 uur en is coronaproof ingericht. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee in het restaurant. Bezoekers zitten op 1,5 m van elkaar. Houdt wel rekening met de weersomstandigheden (eventueel warme trui, kussentje, regenkleding) Mocht het weer uitvoering van het programma onmogelijk maken dan ontvangt u daarvan uiterlijk 2 uur voor aanvang van het programma van ons bericht.

Een kaartje voor een Zomernachten concert bedraagt slecht €10,- per persoon. Wanneer u vooraf nog wilt genieten van een 3-gangen diner, kunt u hiervoor terecht in restaurant Fleuri op Landgoed Zonheuvel voor €29,50,- p.p. Ook kunt u na afloop overnachten in het hotel. Voor 81,50 p.p heeft u een tweepersoons kamer inclusief ontbijt.

Kaartjes zijn te koop via onze website:(https://www.campuslandgoedzonheuvel.nl/)

Het concert zal plaats vinden op Landgoed Zonheuvel ; amersfoortseweg 98 3941EP, Doorn. 

advertentie
advertentie