Oproep voor vaders die.......

6 augustus 2020 om 13:03 Zorg Deel je nieuws

Oproep voor vaders die werk en zorg combineren 

Ben jij: een vader die (grotendeels) werkt, met kind(eren) in de basisschoolleeftijd, van wie de partner gezondheidsklachten heeft, waardoor diegene minder in de gelegenheid is altijd een praktische bijdrage te leveren aan het gezin en niet of heel beperkt kan werken? … Dan komen er vaak veel taken en verantwoordelijkheden op je af. Soms is het dan fijn om eens te sparren met andere vaders in een vergelijkbare situatie. En ervaringen en tips uit te wisselen. Uit onze ervaring met contactgroepen weten we hoe waardevol het kan zijn om met anderen contact te hebben, anderen die weten hoe het is. 

Is dit op jou van toepassing en wil je contact met andere vaders hierover, mail dan naar Bertine van den Bosch, sociaal makelaar Amerongen/Leersum/Overberg bij de Stichting Sociale Dorpsteams of bel 06 390 958 16. We kunnen dan in september kijken hoe we hier met inachtneming van de RIVM-richtlijnen vorm aan kunnen geven. 

Heb je als mantelzorger behoefte aan het uitwisselen van ervaringen op een ander aandachtsgebied? Neem dan contact op met de sociaal makelaar in jouw dorp: 

Driebergen: sanne.schoonbeek@samenopdeheuvelrug.nl  

Maarn, Maarsbergen, Doorn: diana.stalenhoef@samenopdeheuvelrug.nl  

Amerongen,Leersum, Overberg: bertine.vandenbosch@samenopdeheuvelrug.nl. 

 

advertentie
advertentie