openluchttheater
openluchttheater -

Zonheuvel Zomernachten concert: Salon Ensemble La Vie En Rose

14 juli 2020 om 21:18 Muziek Deel je nieuws

Geniet in ons openluchttheater van Salon Ensemble La Vie En Rose; Nostalgisch, aanstekelijk, meeslepend en feestelijk. Trotse tango’s, pikante polka’s , wufte walsen, geinige genrestukjes en licht-klassieke meesterwerken in verrassende arrangementen door gerenommeerde musici uit het RFO,Orkest v d Achttiende Eeuw,ASKO/Schönberg en Mondriaan Kwartet.

Met medewerking van: Frank van Koten (hobo), Myra de Vries (fagot), Edwin Blankenstijn (viool), Marten Boeken (viool/ altviool), Jaap Blok (cello), Niek de Vente (piano)

Voor de laatste Zonheuvel Zomernacht introduceren we een bekende ‘special guestplayer’ uit de regio!

Het concert start om 20.00 uur en zijn coronaproof ingericht. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee in het restaurant. Bezoekers zitten op 1,5 m van elkaar. Houdt wel rekening met de weersomstandigheden (eventueel warme trui, kussentje, regenkleding) Mocht het weer uitvoering van het programma onmogelijk maken dan ontvangt u daarvan uiterlijk 2 uur voor aanvang van het programma van ons bericht.

Een kaartje voor een Zomernachten concert bedraagt slecht €10,- per persoon. Wanneer u vooraf nog wilt genieten van een 3-gangen diner, kunt u hiervoor terecht in restaurant Fleuri op Landgoed Zonheuvel voor €29,50,- p.p. Ook kunt u na afloop overnachten in het hotel. Voor 81,50 p.p heeft u een tweepersoons kamer inclusief ontbijt.

kaartjes kunt u kopen via onze website: https://www.campuslandgoedzonheuvel.nl/

Het concert vindt plaats op landgoed zonheuvel  Amersfoortseweg 98 3941 EP Doorn.

advertentie
advertentie