Jubileum Dansstudio BlomDance!

24 november 2018 om 00:10 lokaal Deel je nieuws

Het eerste Jubieleum van Dansstudio BlomDance is een feit; we bestaan 10 jaar! Al 10 jaar geven we met veel plezier en liefde voor het dansvak, danslessen aan jong en oud in de Utrechtse Heuvelrug Maarn & Doorn. Wat begon met 8 meiden die op les kwamen bij Annika en Mirjam van der Blom, toen nog in De Twee Marken in Maarn, is uitgegroeid tot een centrum van Dans en Dans gerelateerde sporten, DansWorkouts, met meer die 340 leden op 2 mooie hoofd locaties in Maarn & Doorn en een dependans in Langbroek. Inmiddels draaien de gedreven en getalenteerde docenten Babette Galjart en Sharon Nijhof-Henzen al ruim 8 jaar mee. Samen met dit sterke team ontwikkelen we de dansstudio verder tot een bloeiend, energiek en bewegend dans centrum voor kinderen vanaf 2,5 jaar. 

Om dit Jubileum te vieren staan we op zaterdag 8 december in het theater met onze nieuwste show 'Colours of Dance!' en vieren we de veelkleurigheid van dans, de dansers en ons als dansdocenten.

Met 200 nieuwe kostuums, ontworpen en gecreeert door Anneke van der Blom en kleurrijke visuals o.l.v. Jeroen van der Blom is het een feest voor het oog. Een voorstelling waar je niet alleen komt om je eigen kind te zien maar waar je kunt genieten van de veelzijdigheid van dans en het theater!

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar BlomDance en een kijkje wil komen nemen, wees welkom!

Kaarten zijn te koop via www.dekom.nl

We bedanken al onze lieve enthousiaste en trouwe leden voor hun steun en toeweiding aan onze studio de afgelopen 10 jaar. Dat laat ons zien hoe mooi dans verbind!

 

Mirjam & annika

Team BlomDance

Logo 10 jaar
advertentie
advertentie