Archieffoto: Het ongeval vond plaats op de kruising Dorpsstraat met de Langbroekerweg
Archieffoto: Het ongeval vond plaats op de kruising Dorpsstraat met de Langbroekerweg Menno Bausch

Politie zoekt getuigen fatale aanrijding Doorn

19 oktober 2021 om 10:38 Ongeval

DOORN Politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die op woensdag 13 oktober rond 13.30 uur plaatsvond op de kruising Dorpsstraat met de Langbroekerweg in Doorn. Een botsing tussen een vrachtwagen en een fietsster werd die laatste fataal. De 27-jarige Leersumse overleed ter plekke aan haar verwondingen.

Zij kwam al fietsend uit de richting van de Dorpsstraat Driebergen en reed in de richting van de Dorpsstraat/Leersumsestraatweg. Een vrachtwagen uit de richting Dorpsstraat Driebergen wilde rechts afslaan in de richting van Langbroek. Hierbij zag de bestuurder de vrouw echter over het hoofd en reed haar aan. 

GETUIGEN De politie heeft diverse getuigen gesproken, maar laat weten nog geen compleet beeld te hebben van de situatie. Nu is zij op zoek naar getuigen die de vrouw vlak voor het ongeval hebben zien fietsen. Het slachtoffer had kort, donker haar, een licht getinte huidskleur en droeg een blauw/zwarte, korte jas met daaronder een zwarte broek.

Wie iets gezien heeft, kan dit melden via het telefoonnummer 0900-8844 of via dit tipformulier. Anoniem kunnen tips gemeld worden bij Meld Misdaad Anoniem via het telefoonnummer 0800-7000. 

advertentie
advertentie