SVL pakt verdiend punt tegen VVZ'49

17 januari 2014 om 00:00 Nieuws

LANGBROEK - Zaterdag eersteklasser SVL sleepte in de uitwedstrijd tegen VVZ'49 een dik verdiend punt binnen. SVL-trainer Jan Gaasbeek: ,,We zijn ondanks de snelle achterstand ons eigen spel blijven spelen en waren over de gehele wedstrijd gezien de gevaarlijkere ploeg. Al met al een terechte einduitslag, ook al had er voor ons misschien wat meer ingezeten. Compliment aan de ploeg is dan ook zeker op zijn plaats."

In de zevende minuut kwam SVL op een 1-0 achterstand. Het duurde tot de 34e minuut voordat Langbroek de gelijkmaker binnen kon schieten door Verkerk. Met een 1-1 tussenstand bereikten beide ploegen de rust. Na rust bleef SVL aandringen en wist ook enkele goede kansen te creëren. Goede reddingen van SVL-goalie Geert Willem Merkens zorgden er vervolgens voor dat SVL geen averij meer opliep met een puntendeling als gevolg.

De 1-1 eindstand was gezien het spelbeeld een goede afspiegeling van dit voetbaltreffen.