FC Driebergen heer en meester in streekderby

Nieuws

DOORN - Thuisploeg DEV kwam er in de streekderby tegen FC Driebergen eigenlijk de gehele wedstrijd nauwelijks aan te pas. Driebergen was van meet af aan heer en meester en dicteerde de wedstrijd. Een 3-7 overwinning was het gevolg.

Al in de 8e minuut viel de 0-1 voor Driebergen en nog geen tien minuten later kwam DEV op een 0-2 achterstand. De ploeg van trainer Michel van Aken wist de spanning niet van zich af te werpen, terwijl Driebergen met goed combinatiespel en op tempo door de verdediging van DEV sneed. Met kort voor rust de 0-3 voor de gasten uit Driebergen, was de wedstrijd eigenlijk al gelopen.

Alhoewel DEV het in de eerste tien minuten na rust nog wel probeerde, was het daarna volledig over en uit en kon de ploeg van trainer Bert van den Brom eenvoudig uitbreiden naar 1-6. In het laatste kwartier slopen er slordigheden in de Driebergense formatie en kon DEV nog terugkomen tot 3-6. Maar met een laatste fraaie treffer van Driebergen eindigde deze streekderby in een op alle fronten dik verdiende 3-7 overwinning voor FC Driebergen.

Doelpunten: 0-1 Tolga Albayrak, 0-2 Tolga Albayrak, 0-3 Arjan Prijs, 1-3 Rick Andeweg, 1-4 Tolga Albayrak, 1-5 Robin Notenboom, 1-6 Pascal van Doorn, 2-6 Tim Kas, 3-6 Gerben van Veldhuijsen , 3-7 Pascal van Doorn.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (3): ‘Als je het mij vraagt komt het petroleumstel terug’ 7 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Studentenhuizen op de Heuvelrug 10 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuwe speeltuin Beelaerts van Bloklandstraat: ‘Dit is een primeur voor onze gemeente’ 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Gemeenteraad akkoord met bouwplan Sportlaan Driebergen 30 sep, 18:11
PREMIUM
Afbeelding
Hoofdbrekens door hoge gasprijs (2): ‘Een revolutie of burgeroorlog is niet ondenkbeeldig’ 30 sep, 16:00
Afbeelding
‘Sport niet opnieuw op slot bij volgende coronagolf’ 30 sep, 13:54
PREMIUM
Afbeelding
Politiek eist alsnog maatregelen Donderbergrotonde 30 sep, 12:10