FC Driebergen heer en meester in streekderby

Nieuws

DOORN - Thuisploeg DEV kwam er in de streekderby tegen FC Driebergen eigenlijk de gehele wedstrijd nauwelijks aan te pas. Driebergen was van meet af aan heer en meester en dicteerde de wedstrijd. Een 3-7 overwinning was het gevolg.

Al in de 8e minuut viel de 0-1 voor Driebergen en nog geen tien minuten later kwam DEV op een 0-2 achterstand. De ploeg van trainer Michel van Aken wist de spanning niet van zich af te werpen, terwijl Driebergen met goed combinatiespel en op tempo door de verdediging van DEV sneed. Met kort voor rust de 0-3 voor de gasten uit Driebergen, was de wedstrijd eigenlijk al gelopen.

Alhoewel DEV het in de eerste tien minuten na rust nog wel probeerde, was het daarna volledig over en uit en kon de ploeg van trainer Bert van den Brom eenvoudig uitbreiden naar 1-6. In het laatste kwartier slopen er slordigheden in de Driebergense formatie en kon DEV nog terugkomen tot 3-6. Maar met een laatste fraaie treffer van Driebergen eindigde deze streekderby in een op alle fronten dik verdiende 3-7 overwinning voor FC Driebergen.

Doelpunten: 0-1 Tolga Albayrak, 0-2 Tolga Albayrak, 0-3 Arjan Prijs, 1-3 Rick Andeweg, 1-4 Tolga Albayrak, 1-5 Robin Notenboom, 1-6 Pascal van Doorn, 2-6 Tim Kas, 3-6 Gerben van Veldhuijsen , 3-7 Pascal van Doorn.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Wethouder Gerrit Boonzaaijer reikt vrijwilligersprijzen uit 9 uur geleden
Afbeelding
Theater in De Binder over kiezen opleiding 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Vrijwilligers zetten zich in voor de Kolken: uniek leefgebied kamsalamander 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woningbouw achter de Lomboklaan op komst 25 nov, 15:41
Afbeelding
Geijtenbeek én Boers groeit gestaag 25 nov, 15:02
Afbeelding
Tieners beroofd en geslagen in Maarn; politie zoekt getuigen 25 nov, 12:20
PREMIUM
Afbeelding
Boek Broekbergen gepresenteerd: Eerste exemplaar voor huidige eigenaren 25 nov, 07:32