FC Driebergen heer en meester in streekderby

Nieuws

DOORN - Thuisploeg DEV kwam er in de streekderby tegen FC Driebergen eigenlijk de gehele wedstrijd nauwelijks aan te pas. Driebergen was van meet af aan heer en meester en dicteerde de wedstrijd. Een 3-7 overwinning was het gevolg.

Al in de 8e minuut viel de 0-1 voor Driebergen en nog geen tien minuten later kwam DEV op een 0-2 achterstand. De ploeg van trainer Michel van Aken wist de spanning niet van zich af te werpen, terwijl Driebergen met goed combinatiespel en op tempo door de verdediging van DEV sneed. Met kort voor rust de 0-3 voor de gasten uit Driebergen, was de wedstrijd eigenlijk al gelopen.

Alhoewel DEV het in de eerste tien minuten na rust nog wel probeerde, was het daarna volledig over en uit en kon de ploeg van trainer Bert van den Brom eenvoudig uitbreiden naar 1-6. In het laatste kwartier slopen er slordigheden in de Driebergense formatie en kon DEV nog terugkomen tot 3-6. Maar met een laatste fraaie treffer van Driebergen eindigde deze streekderby in een op alle fronten dik verdiende 3-7 overwinning voor FC Driebergen.

Doelpunten: 0-1 Tolga Albayrak, 0-2 Tolga Albayrak, 0-3 Arjan Prijs, 1-3 Rick Andeweg, 1-4 Tolga Albayrak, 1-5 Robin Notenboom, 1-6 Pascal van Doorn, 2-6 Tim Kas, 3-6 Gerben van Veldhuijsen , 3-7 Pascal van Doorn.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Rood licht voor verhuizing Landelijke Eenheid 11 uur geleden
Afbeelding
Nieuwbouw Buntplein Maarn opgeleverd 17 uur geleden
Afbeelding
Zonnevelden Overberg nog steeds omstreden 29 nov, 16:37
PREMIUM
Afbeelding
College botst met provincie over windturbines 29 nov, 11:58
Afbeelding
CBS Coolsma heeft dankzij groep 7 nu een Voedselbosje op het plein 28 nov, 13:58
PREMIUM
Afbeelding
Praat mee over toekomst het Bosbad 28 nov, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
‘Volgend jaar ga ik voor de eerste plek op het WK’ 27 nov, 07:32