Provincie werkt aan verkeerslichten Maarsbergen

21 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

MAARSBERGEN - De provincie Utrecht gaat vanaf maandag 21 oktober tot en met vrijdag 25 oktober (herfstvakantie) aan de slag met de verkeerslichten op het kruispunt van de Woudenbergseweg (N226) en de Tuindorpweg/Haarweg in Maarsbergen.

De vervanging van de verkeerslichten is nodig omdat de techniek verouderd is. Tijdens de werkzaamheden aan de verkeerslichten blijven alle wegen bereikbaar. Het verkeer kan rondom het kruispunt wel enige hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Werkzaamheden

Niet alleen de verkeerslichten zelf worden vervangen, er komt ook een gemoderniseerde regeling met een nieuwe regelkast aan de kant van de weg. De nieuwe regeling is afgestemd op het verkeersaanbod en zorgt tevens voor een veilige afwikkeling van het verkeer.

De werkzaamheden bij de kruising Woudenbergseweg (N226) - Tuindorpweg/Haarweg starten in de herfstvakantie op maandag 21 oktober en worden uiterlijk op vrijdag 25 oktober afgerond. Donderdag 24 oktober en vrijdag 25 oktober zullen de verkeerslichten opnieuw worden ingeregeld.

Het verkeer kan de gehele periode gebruik blijven maken van de kruising maar zal wel enige hinder kunnen ondervinden van de werkzaamheden en van de tijdelijke verkeersmaatregelen. Verkeersregelaars zullen aanwezig zijn om het verkeer ter plaatse te begeleiden.

advertentie
advertentie