Enervo klaar voor nieuw seizoen

Nieuws

DRIEBERGEN - Volleybalvereniging Enervo verheugt zich op het nieuwe sportseizoen. En met reden: dames 1 zat dichtbij promotie naar de derde divisie. Dames 3 vierde het kampioenschap. Het winter- en zomertoernooi trokken honderden volleyballiefhebbers. Verder is er het afgelopen seizoen een basis voor de toekomst gelegd met de start van trainingen voor mini-mini's.

Deze mini-mini trainingen zijn een initiatief in samenwerking met een combifunctionaris van stichting UHREO. Kinderen tussen de 6 en 8 jaar leven zich een uurtje helemaal uit. ,,Met afwisselende oefeningen ontwikkelen jonge kinderen snel balgevoel", vertelt voorzitter Willem van der Ven. ,,De lessen zijn speels van karakter. Kinderen vinden het geweldig. Het enthousiasme van de trainster helpt daar ook zeker aan mee. We zijn erg blij met dit initiatief." In het nieuwe seizoen starten de trainingen van de mini-mini's op maandag om 17.00 uur in Health Center Hoenderdaal. Kinderen kunnen zich aanmelden voor gratis proeftrainingen via de website van Enervo.

Sportieve ambities

Veel aandacht gaat het nieuwe seizoen uit naar de gesponsorde teams: dames 1 en heren 1. Beide teams zullen strijden voor hoge posities in de promotieklasse. Willem van der Ven: ,,,Dames 1 is het meest uitgesproken. Zij willen dit jaar kampioen worden! Met de komst van drie nieuwe dames is de selectie zeker versterkt." Zowel de dames als de heren spelen hun thuiswedstrijden in sporthal Steinheim te Doorn. ,,Het beloven opnieuw energieke middagen te worden", aldus de voorzitter: ,,onze trouwe supporters kunnen prachtige wedstrijden verwachten."

Ook de andere seniorenteams van Enervo hebben sportieve ambities, maar spelplezier en gezelligheid staan daar niet minder hoog in het vaandel. 'Voor wie wil gaan volleyballen is er altijd een geschikte plaats. Mensen kunnen op verschillende niveaus instromen, zowel in competitie als recreatief verband. We zijn gelukkig een brede vereniging. Iedereen is van harte welkom!', benadrukt Willem van der Ven. De trainingen starten in de eerste week van september.

Meer info:www.vvenervo.nl.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 48 minuten geleden
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 54 minuten geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24