Enervo klaar voor nieuw seizoen

26 augustus 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Volleybalvereniging Enervo verheugt zich op het nieuwe sportseizoen. En met reden: dames 1 zat dichtbij promotie naar de derde divisie. Dames 3 vierde het kampioenschap. Het winter- en zomertoernooi trokken honderden volleyballiefhebbers. Verder is er het afgelopen seizoen een basis voor de toekomst gelegd met de start van trainingen voor mini-mini's.

Deze mini-mini trainingen zijn een initiatief in samenwerking met een combifunctionaris van stichting UHREO. Kinderen tussen de 6 en 8 jaar leven zich een uurtje helemaal uit. ,,Met afwisselende oefeningen ontwikkelen jonge kinderen snel balgevoel", vertelt voorzitter Willem van der Ven. ,,De lessen zijn speels van karakter. Kinderen vinden het geweldig. Het enthousiasme van de trainster helpt daar ook zeker aan mee. We zijn erg blij met dit initiatief." In het nieuwe seizoen starten de trainingen van de mini-mini's op maandag om 17.00 uur in Health Center Hoenderdaal. Kinderen kunnen zich aanmelden voor gratis proeftrainingen via de website van Enervo.

Sportieve ambities

Veel aandacht gaat het nieuwe seizoen uit naar de gesponsorde teams: dames 1 en heren 1. Beide teams zullen strijden voor hoge posities in de promotieklasse. Willem van der Ven: ,,,Dames 1 is het meest uitgesproken. Zij willen dit jaar kampioen worden! Met de komst van drie nieuwe dames is de selectie zeker versterkt." Zowel de dames als de heren spelen hun thuiswedstrijden in sporthal Steinheim te Doorn. ,,Het beloven opnieuw energieke middagen te worden", aldus de voorzitter: ,,onze trouwe supporters kunnen prachtige wedstrijden verwachten."

Ook de andere seniorenteams van Enervo hebben sportieve ambities, maar spelplezier en gezelligheid staan daar niet minder hoog in het vaandel. 'Voor wie wil gaan volleyballen is er altijd een geschikte plaats. Mensen kunnen op verschillende niveaus instromen, zowel in competitie als recreatief verband. We zijn gelukkig een brede vereniging. Iedereen is van harte welkom!', benadrukt Willem van der Ven. De trainingen starten in de eerste week van september.

Meer info:www.vvenervo.nl.

advertentie
advertentie