'Geslaagd' Risenborgh Open in Driebergen

22 juli 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Tennistoernooi Risenborgh Open in Driebergen is volgens de organisatie geslaagd. Van zaterdag 6 tot zondag 14 juli werd het toernooi onder veelal zonnige omstandigheden gespeeld.

Het aantal deelnemers was met ruim tweehonderd tot verrassing van de toernooicommissie aanzienlijk groter dan vorig jaar. Er zijn 156 wedstrijden gespeeld, 12 walk overs, 326 sets en 2918 games afgewerkt. In diverse categorieën is in poules gespeeld, waardoor de deelnemers in ieder geval minimaal twee wedstrijden gespeeld hebben.

Een kort verslag van de finale dag. De eerste wedstrijden werden vanaf tien uur gespeeld. De finaledag begon wat somber met een wolkendek, maar de zon liet zich al snel zien en vergezelde ons tot laat in de avond. Aansluitend was de prijsuitreiking en de traditionele verloting. Er viel deze keer weer heel wat te verloten, namelijk tennispakken, tennisrackets, een veelheid aan tegoedbonnen en wat pannen en messen. Alleen al voor de verloting zou je aan dit toernooi willen deelnemen. De commissie handhaaft die verloting vast wel. Het toernooi wordt volgend jaar opnieuw in week 28 gespeeld.

Alle uitslagen en finalisten zijn te vinden op www.toernooi.nl.

advertentie
advertentie